Mocskosmalac kérdése:
Parfüm/ kölni márka neve?
Figyelt kérdés
100 ml-es fém üvegcsében van, egyiptomi motívumok díszitik az üveget, a kupak műanyag, anno láttam arany és ezüst üvegcsét is, az illat erős, mély, fűszeres, szerintem igazából uniszex. Én a Sparban vettem eddig, utoljára úgy 2 éve és 2000 Ft volt. Ha rá tudnék keresni a márkára, megtudhatnám pl.: azt is, hogy még mindig van-e a Sparban...2013. szept. 12. 08:50
1/5 anonim válasza:
miért nem mész el a sparba megtudni hogy vane a sparba?
2/5 A kérdező kommentje:
mert egész nap olyan helyen dolgozom, ahol se spar, se kisbolt, buszjárat is alig. de kinyomoztam a parfüm nevét és még jó, hogy nem rohangásztam emiatt a sparba, mert nem hogy ott nem lehet már kapni, hanem sehol máshol sem, egész Magyarországon egyetlen webshopban lehet csak megvenni (és ezt meg is tettem, jupiiii)! szóval hepiend.
2013. szept. 13. 09:21
3/5 anonim válasza:
Na, zsir akkor, meliyk az? most már kivi vagyok:)
Egyébként velem is volt hasonló, egy fő utcán volt egy kis bolt ahol régen vettem 1000 ért egy parfümöt, olyan finom édes vattacukor illata volt, és ahoz képest hogy nem volt drága tartós is volt az illata, de imádtam olyan jó volt, azóta voltam azon a főutcán de már nem találom a boltott, és a parfümöt sem tudom milyen volt :(
4/5 A kérdező kommentje:
2013. szept. 19. 11:51
5/5 anonim válasza:
Nem, de kinézett alapján cukor ilata lehet :D lehet kipróbálom, köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!