Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Megéri márkás izzadásgátlót...

Megéri márkás izzadásgátlót venni?

Figyelt kérdés
Néztem az egyik kozmetikai boltban izzadásgátlókat (stift). Az Axe (szeretem az axe-ot) 800 forintba kerül a kb 50 grammos. Ugyanakkora kiszerelésben van Rexona (nincs tapasztalatom a márkáról) 400 forintba kerül (még a doboz is ugyanúgy néz ki). Nem tudtam megszagolni mert az idegesítő biztonsági őr végig bámult. Kinek mi a tapasztalata a két termékkel? Van olyan jó a Rexona mint az Axe? Előtte majd megszagolom a tescoba csak ott sokkal drágább. Előre is köszi! 14/f

2013. aug. 29. 17:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mindkettő márkás, csak az illata más. Szerintem vedd meg mindkettőt(persze nem egyszerre), mondjuk először az Axe-ot, ha kifogy akkor a Rexonát, aztán ahogy neked beválik. :)
2013. aug. 29. 17:54
 2/12 anonim ***** válasza:

Nézz olyat rajta hogy mennyi a hatása, 24h/48h.

A csokis axe nagyon jó, meg a cool metal is nagyon. Próbáld ki, nem bánod meg.:))

2013. aug. 29. 18:00
 3/12 A kérdező kommentje:
[link] Axe ból ez a kedvenc illatom (nem ebbe a boltba néztem) a hatása azt hiszem mind a kettőnek 48 h de nekem elég a 24 h is tehát ez nem szempont nálam. Csak azért kérdeztem mert egy Axe áráért 2 db Rexonát kapok.
2013. aug. 29. 18:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem a Rossmanban volt ez? Engem potenciális tolvajnak néztek, még mutogattak is, pedig csak nézelődtem, eszembe se volt lopni! Mindkettő márkás és szerintem sok különbség nincs, lehet kifogsz valahol egy akciót!
2013. aug. 29. 18:09
 5/12 anonim ***** válasza:

Próbáld ki, márkán belül is lehetnek különbségek. A Fa termékekkel sincs általánosságban problémám, de vettem már olyat ami semmit nem ért.

Igaz lány vagyok, de én a rexonát bírom a legjobban :)

2013. aug. 29. 18:10
 6/12 A kérdező kommentje:
A Balataon Pláza Rossmanjában volt és úgy nézett rám, hogy már már szégyenltem magam a semmiért azt ott is hagytam. Egyszerűen furcsa, hogy egy igényes külsejű 14 éves fiú bemegy egy boltba már tolvajnak nézik. Egyébként köszi a válaszokat! Jöhetnek még!
2013. aug. 29. 18:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is próbáld ki mindkettőt,aztán majd érzed,hogy melyik a jobb:)

Amúgy engem is mindig tolvajnak néznek:D

És az a legjobb,hogy akkor is ott liheg a biztonsági őr a nyakamba amikor betétet akarok venni:D

De ha legközelebb is ezt csinálja én meg fogom tőle kérdezni,hogy melyiket ajánlja:D

16/l

2013. aug. 29. 18:31
 8/12 anonim ***** válasza:
bár én a női részlegről tudok nyilatkozni, de a DM sajátmárkás deo-ja nagyon jó! és olcsó
2013. aug. 29. 18:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Én legközelebb megkérdezem, hogy "ismerjük egymást?", ha akkor is bámul.
2013. aug. 29. 18:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Azért egyik sem egy ismeretlen márka, szóval nyugodtan megveheted őket, az, hogy nálad mi válik be, kérdéses. :D

Amúgy a rexona sem 400 szokott lenni, legalábbis a női tuti nem, épp akciós lehetett.

Az axe meg rohadt drága, mert minden kisfiú azt keni magára, a kereslet pedig felveri az árakat. Szerintem már elég uncsi és szabvány illat, nem vagyok a rajongója nőként, de ha neked az tetszik jobban és nem vagy mellette izzadtságszagú, akkor oké. Nem kell mindig ugyanolyat használni, egyszer-egyszer kipróbálhatsz más fajtákat, illatokat is, nincs azzal semmi gond. Bár azért ilyen eurós boltos ismeretlen eredetű dolgokat nem ajánlanék. :D (na nem mintha a drogériás vackoknak olyan egészséges összetétele lenne :D)

A biztonsági őrrel meg nem kell foglalkozni, a rossmann híresen hülye politikát folytat ilyen téren. :/ Gyanúsítgasson meg lessen, nincs takargatnivalód, úgyhogy mit tud veled tenni? Ha belédköt, esetleg megvizsgálja a táskádat, akkor szövegelj neki nyugodtan, hogy a főnökkel szeretnél beszélni, és meséld el neki, hogy soha többet nem jössz ide, meg az ismerőseidnek is elmondod, milyen nevetségesen bánnak itt a vásárlóval... az ilyen szövegtől félnek. :D

2013. aug. 30. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!