Megéri márkás izzadásgátlót venni?
Nézz olyat rajta hogy mennyi a hatása, 24h/48h.
A csokis axe nagyon jó, meg a cool metal is nagyon. Próbáld ki, nem bánod meg.:))
Próbáld ki, márkán belül is lehetnek különbségek. A Fa termékekkel sincs általánosságban problémám, de vettem már olyat ami semmit nem ért.
Igaz lány vagyok, de én a rexonát bírom a legjobban :)
Szerintem is próbáld ki mindkettőt,aztán majd érzed,hogy melyik a jobb:)
Amúgy engem is mindig tolvajnak néznek:D
És az a legjobb,hogy akkor is ott liheg a biztonsági őr a nyakamba amikor betétet akarok venni:D
De ha legközelebb is ezt csinálja én meg fogom tőle kérdezni,hogy melyiket ajánlja:D
16/l
Azért egyik sem egy ismeretlen márka, szóval nyugodtan megveheted őket, az, hogy nálad mi válik be, kérdéses. :D
Amúgy a rexona sem 400 szokott lenni, legalábbis a női tuti nem, épp akciós lehetett.
Az axe meg rohadt drága, mert minden kisfiú azt keni magára, a kereslet pedig felveri az árakat. Szerintem már elég uncsi és szabvány illat, nem vagyok a rajongója nőként, de ha neked az tetszik jobban és nem vagy mellette izzadtságszagú, akkor oké. Nem kell mindig ugyanolyat használni, egyszer-egyszer kipróbálhatsz más fajtákat, illatokat is, nincs azzal semmi gond. Bár azért ilyen eurós boltos ismeretlen eredetű dolgokat nem ajánlanék. :D (na nem mintha a drogériás vackoknak olyan egészséges összetétele lenne :D)
A biztonsági őrrel meg nem kell foglalkozni, a rossmann híresen hülye politikát folytat ilyen téren. :/ Gyanúsítgasson meg lessen, nincs takargatnivalód, úgyhogy mit tud veled tenni? Ha belédköt, esetleg megvizsgálja a táskádat, akkor szövegelj neki nyugodtan, hogy a főnökkel szeretnél beszélni, és meséld el neki, hogy soha többet nem jössz ide, meg az ismerőseidnek is elmondod, milyen nevetségesen bánnak itt a vásárlóval... az ilyen szövegtől félnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!