Ha a fodrásznál leszívatom a sötétbarna hajam akkor az nagyon szét roncsolja?
ilyen hajat szeretnék (színre) de az egészet le kellene szívatnom hogy világosbarna legyen.
Szerintem ez még nem durva. Az én sötétbarnám fehérre volt szívva, hogy piros lehessen, és nem volt extrémül elroncsolva. Fél évig bírta kb, folyamatos színezéssel, szívással, utána hamar ledobta a festéket. De te nem extrém színt akarsz szóval nem tudom...Persze a hajtípusodon múlik, de a fodrászodhoz is elmehetsz csak megbeszélni is. Én is midnig bemegyek, hogy "szia kell már festeni a barnám?" (mert azóta már visszafestettem az említett pirosam egy részét, csak a piros miatt első festés után vörösesbarna lett pár hét alatt, de kétszer festve szerintem már jó lesz)
Szóval igen, roncsol rajta, mert ki kell szívni belőle a színt, de szerintem nincs akkora különbség, sok pihentetéssel és kondícionállóval meg egyéb cuccokkal vigyázhatsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!