Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A snug piercing mennyire...

A snug piercing mennyire számít fájdalmasnak a fülpiercingek között?

Figyelt kérdés

Ilyet szeretnék:

[link]

Helix és tragus már van. Ezekhez képest mennyire fájdalmas a szúrása? Mennyire gyógyul nehezen?

2013. szept. 8. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek van ilyen, nem tudom hogy tragushoz képest mennyire fáj, de neki 1 év után is folyton begyulladt.
2013. szept. 8. 17:20
 2/4 anonim válasza:

Tudom, hogy régebbi kérdés, de hátha valakit érdekel majd még a téma :)

Én is érdeklődtem a snug piercing után a szúrás előtt, de nem találtam róla túl sok infót neten.

Nekem is van, van mellette tragusom, rookom, helixem, forward helixem is, de ennek volt a legfájdalmasabb a szúrása. Lassan is gyógyult, bár ennek az volt az oka, hogy a piercer rövid szárat rakott bele és nagyon ráfeszültek a golyók a porcra, egyáltalán nem tudtam mozgatni az ékszert. Én ezt otthon cseréltem ki 2 hét után magamnak. Ilyen esetben oda kell figyelni nagyon a tisztaságra és hogy milyen ékszert raksz bele. Mióta a hosszabb szár van benn szépen gyógyul, bár még szerintem így is lassabban, mint a többi fül piercing.

Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy ha minden rendben van a szúrással és jó benne az ékszer, még akkor is nagyon oda kell rá figyelni. Viszont szerintem irtó jól néz ki, úgyhogy én még ennyi szenvedés után sem bántam meg, hogy megcsináltattam, bár az adott piercerhez tuti nem megyek vissza, ha lesz még fül piercingem.

2016. jún. 1. 16:26
 3/4 anonim válasza:

A tragusnál kevésbé fáj az én tapasztalatom szerint, bár mindenkinél eltérő lehet ez. Én piercer vagyok, magamnak szúrtam, így a fájdalom bagatell volt mert csak arra figyeltem hogy el ne rontsam. A gyógyulása viszont számomra fájdalmasabb volt, mint a tragusé. Viszont megfelelő kezelés esetén hálás lesz.

Tudom hogy elég régi a kérdés de hátha valaki idetéved és hasznos lesz neki amit leírtam :)

2020. szept. 12. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen hasznos. Gondolkodom a traguson - mindkét fülembe szeretnék és talán 2 helixet is. 1 daith már van abból is szeretnék egyet.
2022. júl. 23. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!