Fáj a köldök pc szúrás?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban szeretnék csináltatni
Egyeltalán nem fáj a szúrás?
2013. szept. 1. 17:58
1/8 anonim válasza:
Én az egyik haverommal voltam, ő csináltatta. Azt mondta irdatlanul pocsék érzés, soha többet. Bár ő nem kapott érzéstelenítőt.
3/8 anonim válasza:
hogyne fájna, átszúrnak a bőrödön egy vastag tűt... és nem érzéstelenítik sehol
4/8 anonim válasza:
Nekem nem fájt,érzéstelenítőt kentek rá! Akinek nincs szája kérni az magára vessen.. :D nekem hyrdogénnel fagyasztották le,de lett volna más fajta érzéstelenítő is, pedig egy átlagos helyen csinálták.nekem is van olyan is merősöm aki mondta hogy majd ott maradt de azoknak nem érzéstelenítették,volt aki majd rosszul lett utána.Szóval mielőtt szúratni mész max menj be a szalonba és kérdezd meg,lehet-e érzéstelenítést kérni szúráshoz,de szerintem nincs olyan hely ahol ne tudnák érzésteleníteni:) ja,és nagyon megéri,ha megcsináltatod biztosan nem fogod megbánni:) 24l
5/8 anonim válasza:
Annyira nevetek a válaszokat olvasva. Nem tudom ti hol szúratattok v. lehet,h. csak ilyen alacsony a fájdalomküszöbötök... Nekem egyáltalán nem fájt,lefújták jég sprayvel,átszúrták oszt csókolom.. =dd Szóval fájni tuti nem fájhat,max. kellemetlen. =D
6/8 anonim válasza:
Enyémre nem fújtak/kentek semmit (érzéstelenítő stb) csak lefertőtlenítették és annyi. És nem fájt :D Mondjuk az én fájdalom küszöböm borzasztó magas enyhén szólva szinte jólesett :D
7/8 A kérdező kommentje:
Renbden, koszi a valaszokat:))
2013. szept. 2. 19:25
8/8 anonim válasza:
Akinek fáj,háát...Az a pillanat lehet max.egy picit kellemetlen,amikor épp átszúrják!De a fájdalom nem itt kezdődik!Nekem nem érzéstelenítettek,csak fertőtlenítettek,és nem fájt!Pedig már kétszer szúrták!Terhesség előtt,és nemrég újra!Ha valaki azt a pillanatnyi kellemetlen érzést,ami szúrásnál van,rosszul éli meg,hát akkor ne csináltason pc-et!Nekem a nyelvemben is van,de azt sem nevezném fájdalomnak,inkább egy kellemetlen érzésnek!Mármint a szúrást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!