Fiuk! Nektek mennyire jön be ez a alkat? (kép)
nekem is kb ilyen az alakom,csak 4 centivel alacsonyabb vagyok mint a modell...és nem tudom el dönteni hogy nagyon vékony,vagy pont jó az alakja.vélemény?
Sokan csak a kilókat nézik meg a magasságot, pedig 2 ugyanolyan magas és tömegű nő is lehet teljesen más alkat, ez sok dologtól függ.
Mellméret, csontozat, csípő szélesség, testzsírszázalék, mellméret...
De ha a modellt nézzük, nem mondanám, hogy csúnya, viszont a hasa valamiért nem tetszik, olyan mint 14 éves koromban volt, olyan semmilyen.Nem rajzolódik ki az izomzat semennyire, csak egy sima lapos..valami.:D
Ha feszesebb lenne a hasa jobb lenne.Nem elég vékonynak lenni...bár ha modell az ember akkor biztos.:D
Borzasztó.
A photoshoppolt harmadik képen egészen jól néz ki, de a "természetesebb" képeken, mint amilyen az első és az utolsó előtti, valami szörnyű. A karja és a lábai is ijesztően vékonyak, a bordái is kiállnak.
Ha nem lenne felfújva a melle, semmi nőiesség nem lenne az alakjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!