Másnak is fáj amikor mellpumpát használ?
Vettem egy kézi pumpás vákuumos mellnövelőt. Amikor használtam olyan erősen szívta, hogy fájt. Más is van ezzel így? Térjek inkább vissza a görögszénára és a varázshármasra?
Csak azok írjanak akiknek van tapasztalatuk.
szia!
bocs én csak érdeklődök, én is most készülök egy ilyen szerkentyűt venni, de idáig én abban is szkeptikus voltam, h valamit használ, nem hogy erősen szívná. Én nem akarok kés alá feküdni, viszont van mellasszimetriám is meg feszesítenék is. A varázsnégyes valamennyire használ, de akkor a pumpának is van hatása? Azóta mit tapasztaltál, tovább csináltad?
köszi
utolsónak.
Mellpumpát abbahagytam, használat után nagyobbnak látszódott, de annyira kipirosodott, hogy utána nem mertem felvenni egy kivágott felsőt.
Varázsnégyes helyett varázshármast használtam egy ideig, ettől annyit értem el, hogy jobb lett az állaga és kicsit keményebb lett, de nem sok változás.
(Lenmagból ne egyél sokat egyszerre....) :D
Most agykontrollozom őket, de nem rendszeresen, és nem vagyok hozzá elég kitartó, és nincs elég hitem. Ha rendszeresen csinálnám és hinnék benne akkor biztos, hogy használna, így még sajnos ennyi kevés. Három havi kemény munka után KELL, hogy látszódjon változás. (ez már max idő)
Mellpumpát folyamatosan talán két hétig használtam. Kicsit macerás volt a pumpát és a cöveket meg a tölcséreket összeszerelni. Az elején nem is illeszkedtek a tölcsérek. Aztán használat során alakultak a testhez.
Ha vásárolsz akkor elektromosat vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!