Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Másnak is fáj amikor mellpumpá...

Másnak is fáj amikor mellpumpát használ?

Figyelt kérdés

Vettem egy kézi pumpás vákuumos mellnövelőt. Amikor használtam olyan erősen szívta, hogy fájt. Más is van ezzel így? Térjek inkább vissza a görögszénára és a varázshármasra?

Csak azok írjanak akiknek van tapasztalatuk.

2009. nov. 2. 21:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
szerintem te már bebizonyitottad, h mennyire vagy korlátolt... ennyit rólad, pumpi :)
2009. nov. 3. 21:09
 12/19 A kérdező kommentje:
idióták..
2009. nov. 3. 21:22
 13/19 anonim ***** válasza:
XD
2009. nov. 4. 14:35
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, szerinted mitől nőne a melled? De komolyan kérdezem. Érvelj már, ne csak sértegess minket.
2009. nov. 4. 14:37
 15/19 A kérdező kommentje:
Utána kellene nézni! és akkor nem sértegetnék senkit. Amúgy nektek van valami bizonyítékotok, hogy nem használna? Ennyiből ti is csak ítélkeztek amikor nem is próbáltátok. ez mennyivel jobb?
2009. nov. 4. 18:40
 16/19 anonim ***** válasza:
28%
Én eddig nem válaszoltam.Elolvastam az előzőket nagyon hülyék.Én is próbáltam már,nekem is nagyon fájt de az eredmény csodás'!Nem fognak lógni a melleid épp az ellenkezője!Feszesebbek lesznek és nekem a kétszeresére nőttek!Fájdalmas de nagyon hatásos
2009. nov. 18. 13:25
 17/19 anonim ***** válasza:
34%
:D:D:D El bírom képzelni... Ez olyan, mintha a lábaidat betennéd egy satuba, és húzatnád, annak reményében, hogy megnőjön. De a lábhosszabbítás sem megy csak úgy, ha eltörik az ember lábát. Mellnél meg csak a műtét segít. Ha valaki meg úgy gondolja, hogy ez segített, akkor valószínű, hogy csak az lehetett, hogy amúgy is nőtt volna még. És mázlija volt, hogy nem cseszte szét teljesen a melleit.
2009. nov. 18. 13:56
 18/19 anonim ***** válasza:

szia!

bocs én csak érdeklődök, én is most készülök egy ilyen szerkentyűt venni, de idáig én abban is szkeptikus voltam, h valamit használ, nem hogy erősen szívná. Én nem akarok kés alá feküdni, viszont van mellasszimetriám is meg feszesítenék is. A varázsnégyes valamennyire használ, de akkor a pumpának is van hatása? Azóta mit tapasztaltál, tovább csináltad?

köszi

2010. ápr. 22. 13:29
 19/19 A kérdező kommentje:

utolsónak.

Mellpumpát abbahagytam, használat után nagyobbnak látszódott, de annyira kipirosodott, hogy utána nem mertem felvenni egy kivágott felsőt.

Varázsnégyes helyett varázshármast használtam egy ideig, ettől annyit értem el, hogy jobb lett az állaga és kicsit keményebb lett, de nem sok változás.

(Lenmagból ne egyél sokat egyszerre....) :D

Most agykontrollozom őket, de nem rendszeresen, és nem vagyok hozzá elég kitartó, és nincs elég hitem. Ha rendszeresen csinálnám és hinnék benne akkor biztos, hogy használna, így még sajnos ennyi kevés. Három havi kemény munka után KELL, hogy látszódjon változás. (ez már max idő)

Mellpumpát folyamatosan talán két hétig használtam. Kicsit macerás volt a pumpát és a cöveket meg a tölcséreket összeszerelni. Az elején nem is illeszkedtek a tölcsérek. Aztán használat során alakultak a testhez.

Ha vásárolsz akkor elektromosat vegyél.

2010. ápr. 22. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!