Másnak is fáj amikor mellpumpát használ?
Figyelt kérdés
Vettem egy kézi pumpás vákuumos mellnövelőt. Amikor használtam olyan erősen szívta, hogy fájt. Más is van ezzel így? Térjek inkább vissza a görögszénára és a varázshármasra?
Csak azok írjanak akiknek van tapasztalatuk.
2009. nov. 2. 21:20
1/19 anonim válasza:
Hogy miiiit? Észnél vagy? Ezektől nem fog nőni egy picit sem, csak lógni fog. :p
2/19 A kérdező kommentje:
Ha nem néztél utána akkor inkább ne írj. Olyanok válaszát várom akik már használták.
2009. nov. 2. 21:41
3/19 anonim válasza:
Ajj. Istenem... Nem fog tőle nőni, csak lógós lesz!!!
4/19 anonim válasza:
Úgy látszik szoros összefüggés van a mell mérete és az iq között...
5/19 anonim válasza:
bocsi, de tényleg nem fog nőni tőle. csak a mellizmokat nyújta meg és lógni fog
6/19 A kérdező kommentje:
Lefogadom egyikőtöknek sincs tapasztalata, csak reflexből leszóltok minden lehetőséget..
2009. nov. 3. 18:50
7/19 anonim válasza:
miért szólsz le mindenkit? mi van ha épp vmelyikük ismerőse használta v bármi? és miért hiszed mindenképp azt h használni fog? de szerintem ha ennyire odavagy érte, használd csak, aztán legfeljebb jól szétcseszed azt a kicsit is ami van (már ha tényleg kicsi, de feltételezem az, ha már ennyire kétségbe vagy esve...)
8/19 anonim válasza:
Igen, reflexből leszólunk mindent! Mellnagyobbítás csak plasztikával lehetséges!! Ezt mindenki tudja - vagyis bocsánat, Te nem...
9/19 A kérdező kommentje:
Ennyi korlátolt idiótát..
2009. nov. 3. 20:52
10/19 anonim válasza:
Miért? Szerinted attól, hogy pumpálgatod magadnak, több zsírszövet lesz benne? Vagy belenő egy implantátum? Csak a bőröd nyúlik meg, nagyokos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!