Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Karácsonyi ajándékokkal hogy...

Karácsonyi ajándékokkal hogy álltok?

Figyelt kérdés
Gondolkoztok már kinek mit vesztek? Esetleg már meg is vettétek? Ha van valami kreatív jó kis ajándék ötletetek szívesen fogadom. Kisgyereknek (1,5 éves), fiatal férfinak, szülőknek, bárkinek.
2009. nov. 2. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Én csak most kezdek rá gyűjteni.. A szalagtűző elvitte az összes pénzemet. Anyának szerintem előfizetek az egyik kedvenc magazinjára. Nővéremnek valami praktikus dolgot, pulóvert, parfümöt vagy valami hasonlót. Barátaimnak csokoládéból fogok kiönteni figurákat, amit majd utólag kidíszítek. Nagyszülőnek a családdal közösen veszünk. Nekem idén ennyire futja :)
2009. nov. 2. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:
hát sajnos nekem sem futja sokkal többre. de mint ahogy te is írod ha praktikus kreatív dolgokat vásárolsz/csinálsz abból a kevésből is ki lehet jönni
2009. nov. 2. 20:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az unokaöcsém lassan két éves amikor másfél volt vettem neki egy kutyust a tescoba,akármilyét megnyomod beszél énekel mondókát mond.Végtagjait mondja.NAgyon aranyos és annyira szereti.Akárkinek van minden szülő mondja mennyire szereti a gyerek.MEg van az a gyerek laptop,ami kb isis koráig jó lesz.Most meg beszélni tanítja.A szomszédba van olyan tök jó.
2009. nov. 2. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek az ötletek is tetszenek
2009. nov. 2. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát én sehogy... most elég sok pénz elment erre, arra. :/ Sőt, még ötletem sincs. Kár volt ezt megkérdezned, most rossz érzésem van:P
2009. nov. 2. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Nos ,sehogy.

Én mindig kari előtt veszem meg mert akkor vok ráhangolódva

amugy is ha korábban venném meg ugyse birnám ki h ne adjam oda hamarabb :-)

2009. nov. 20. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!