Hol tudok Nightmare Before Christmas (Karácsonyi lidércnyomás) füzetet venni?
Egy spirálfüzetre gondoltam, ami kicsit vastagabb. Békéscsabán vagy Budapesten mondjatok boltot.
Köszi szépen^^
Öööm.. Én ilyen oldaltáskát a kínai piacon vettem.
Füzetet lehet h nem kapsz már mert kicsit.."kiment" már a "divatból".. Most ez az Avatar meg Hannah Montna feeling megy..-.-
Füzetet sajna nem tudom hol lehetne,de táskát tuti találsz a Kínain (Négy Tigris,Budapest)
ááá... táskám az már van, meg pénztárcám is.
bár egyébként én úgy gondolom, hogy ez örök divat marad :D
hmmm békéscsabán tény h most bejöttek ezek a tasik, oldaltáskák meg rendes:3
utánanéztem egyik kedvenc magyar oldalamnak, de ot tmár csak sálat lehet meg kitüzőt meg ieneket rendelni^^" régebben füzetet is lehetet:S így sajnos nemtudom:S deha anno a papírboltba tudtak hülye tokihoteleset meg hana montánásat csinálni akk tuti iet is, (bár most vissza gondolva nightmares is volt anno:O kérdezd meg hátha kiadnának még párat:O)
Ha más nem, akkor gyárts magadnak ilyen borítókat! Én is ezt csináltam anno: megrajzoltam, aztán kifestettem. Totál Tim Burton volt>.<
Amúgy előző válaszoló: megkérdezhetem a nevét, ahol a sálak meg ilyesmik vannak?:o
www.sakurazaka.hu
nem sok midnen van de szoktak jönni új termékek is, oldalt megtalálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!