Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol tudok Nightmare Before...

Hol tudok Nightmare Before Christmas (Karácsonyi lidércnyomás) füzetet venni?

Figyelt kérdés

Egy spirálfüzetre gondoltam, ami kicsit vastagabb. Békéscsabán vagy Budapesten mondjatok boltot.

Köszi szépen^^

2010. aug. 19. 01:27
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Öööm.. Én ilyen oldaltáskát a kínai piacon vettem.

Füzetet lehet h nem kapsz már mert kicsit.."kiment" már a "divatból".. Most ez az Avatar meg Hannah Montna feeling megy..-.-

Füzetet sajna nem tudom hol lehetne,de táskát tuti találsz a Kínain (Négy Tigris,Budapest)

2010. aug. 19. 11:12
 2/6 A kérdező kommentje:

ááá... táskám az már van, meg pénztárcám is.

bár egyébként én úgy gondolom, hogy ez örök divat marad :D

2010. aug. 19. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy örök divat marad, de itt Debrecenben sehol se lehet találni ilyet (szerintem máshol sem). Ahol ilyeneket szoktak árulni szerintem Tesco és Cora vagy Interspar (nem tudom, hogy még milyen szupermarketek vannak Pesten). De ha ott nincs akkor szerintem ne is reménykedj benne.
2010. aug. 21. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:

hmmm békéscsabán tény h most bejöttek ezek a tasik, oldaltáskák meg rendes:3

utánanéztem egyik kedvenc magyar oldalamnak, de ot tmár csak sálat lehet meg kitüzőt meg ieneket rendelni^^" régebben füzetet is lehetet:S így sajnos nemtudom:S deha anno a papírboltba tudtak hülye tokihoteleset meg hana montánásat csinálni akk tuti iet is, (bár most vissza gondolva nightmares is volt anno:O kérdezd meg hátha kiadnának még párat:O)

2010. aug. 22. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha más nem, akkor gyárts magadnak ilyen borítókat! Én is ezt csináltam anno: megrajzoltam, aztán kifestettem. Totál Tim Burton volt>.<

Amúgy előző válaszoló: megkérdezhetem a nevét, ahol a sálak meg ilyesmik vannak?:o

2010. aug. 22. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:

www.sakurazaka.hu

nem sok midnen van de szoktak jönni új termékek is, oldalt megtalálod

2010. aug. 22. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!