Hogy lehetnék magasabb tűsarkú nélkül?
Figyelt kérdés
Most vagyok 17 éves, és 160 cm... Szerintem nagyon alacsony vagyok, hogy lehetnék magasabb cipők nélkül?2009. nov. 2. 19:14
1/8 anonim válasza:
Hacsak nem nősz tovább, akkor sehogy, viszont nem kell elkeseredni rengeteg csinos- és alacsony csajt ismerek, nem a méret a lényeg ebben az esetben, viszont modell már valószínűleg nem leszel :)
2/8 anonim válasza:
Sztem te is tudod,hogy erre a kérdésre normális választ úgyse kapsz,szóval:
használj gólyalábat!
3/8 anonim válasza:
vagy állj rá egy létrára, esetleg ragassz karókat a talpadhoz, vagy állj lábujjhegyre ;)
4/8 anonim válasza:
de hordozhatsz sámlit is a retikülödben :)
5/8 anonim válasza:
Vegyél otthonra olyan nyújtó, szado eszközt ._.
Amúgy mondjuk öltözz olyan ruhákba, amik esztétikailag nyújtanak.
7/8 anonim válasza:
figyelj oda milyen ruhát vezsel van emi esztétikusan hosszít:) am én sem értek ehhez csak hallotam
8/8 anonim válasza:
Szia!:)
Hidd el mindent megadnék, hogy 160 cm legyek:) 178 cm vagyok, imádom a magassarkú cipőket, de nem tudom felvenni, mert 185 centivel már a buszra sem férek fel:D Szóval! Fel a magassarkú cipővel, most ami a legdivatosabb(és nekem a legszebb) azok a kissé telített talpúak alul és még hozzá a magas sarok:) és ne vegyél tűsarkút, az nem szép (egy tipp) szóval én mindig irigyelni foglak!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!