Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kövérnek szamit, ha egy fiu...

Kövérnek szamit, ha egy fiu 178 cm és 75kg. Az a problémám, hogy látszanak a bordáim de hasam is van ez most mitöl van? L

Figyelt kérdés
Kèpet teszek fel holnap ha kértek hozzá

2013. szept. 4. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Most lány vagy vagy fiú? Dönts már el!

Egyébként attól, hogy hájas vagy!

Nem a kiló a legfontosabb, hanem a testkompozíció.

178/75-el lehet valaki gyönyörű izmos, sportos, egy deka háj nélkül, de lehet egy guruló hordó is.

2013. szept. 4. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem mozogsz semmit és emiatt a hasadra megy minden háj,nem oszlik el egyenletesen rajtad. Én is ilyen vagyok,175 centimmel voltam már 95 kg is,legnagyobb része a hasamra ment,115 cm volt körbe a belem. Bár én ebből nem csináltam soha nagy ügyet.
2013. szept. 4. 21:32
 3/6 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok es epp ez bosszant, hogy napi szinten mozgok, megis van hasam ,ha felgeszek egy polot ami nem szük nem is lalàtszik a hasam, azert k3rdem mert èn kövèrnek tartom magam ès

kiváncsi vagyok más vèlemènyère

2013. szept. 4. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Amugy az L betüt vèletlnül írtam oda bocs
2013. szept. 4. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért mert rosszul mozogsz és kajálsz.

Nincs rajtad izom és zsíros vagy. Skinny Fat testalkat.

2013. szept. 4. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:
hát én csak 4 centivel vagyok magasabb, de 12 kilóval könnyebb és nem látszanak a bordáim és hasizmom is van, amin nincs semmi zsír. Sztem túl sok szénhidrátot eszel és nem erősítesz semmit.
2013. szept. 7. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!