Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el, hogy kisebbne...

Hogyan érjem el, hogy kisebbnek látszanak a melleim?

Figyelt kérdés
Vettem már kisebb melltartót, de kényelmetlen is volt, meg tesin kikapcsolodott :)) !!
2013. ápr. 1. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért akarod, hogy kisebbnek látsszanak? Melltartóból akkorát hordj, amekkorára szükséged van (már csak egészségügyi okokból is), de fölé vegyél laza, bővebb, nyakig zárt felsőt, ilyen időben pl. deszkás pulcsit vagy ilyesmit.
2013. ápr. 1. 18:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Miért akarom?

Mert az osztálytársaimnak alig van, és így minden srác az enyémet nézi, ami persze természetes ebben a korban^^

csak egy idő után zavaró ://

Persze, probálok nem mély dekoltázsú ruhákat hordani :))

Köszönöm a választ :)) !!

2013. ápr. 1. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen érthető :) Hány éves vagy és mekkorák a melleid?
2013. ápr. 1. 18:53
 4/5 A kérdező kommentje:
15 :)) és 85c ://
2013. ápr. 1. 18:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne vegyél fel magasan záródó fölsőt vagy garbót. Nekem is nagy mellem van, ezekben pedig kimondottan óriása, mintha két cipőt dugtam volna a ruhámba.

Viszont lehet kapni olyan melltartót, ami optikailag kisebbíti a mellet. Nem tudom, hogy van összerakva, de húgomnak van, sé tényleg kisebbnek tűnik benne, szóval szerintem, ha zavar a mellméreted, érdemes beszerezni.

2013. ápr. 1. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!