Szerintetek milyen az alakom, nagyon kövér, vagy még tűrhető?
2013. szept. 4. 20:54
1/22 anonim válasza:
Neked agyilag van gondod, nem a súlyoddal! Teljesen átlagos vagy!
2/22 anonim válasza:
Nekem ez az ideálom..:) ennél nem kell vékonyabb és nem vagy dagadt..xd
3/22 A. Bundy válasza:
az arcodon azok a kockák szerintem durvábbak a kövérségnél
4/22 A kérdező kommentje:
csak azért van "kikockázva" az arcom mert nem a szépségmre, hanem az alakomra vagyok kíváncsi.
Amúgy azért kérdeztem meg mert már sokat megkaptam h "hú de dagadt vagy"...
2013. szept. 4. 22:08
5/22 anonim válasza:
dehogy vagy dagadt jó alakod van de amúgy meg ahogy te júl érzed magad olyan legyél ne foglalkozz másokkal
6/22 anonim válasza:
Szerintem jó alakod van.Az ideálom ennél egy picivel (de tényleg picivel) vékonyabb, de attól még a te aladok a bőven jó kategóriába esik:)
7/22 anonim válasza:
Talán csak a karod husisabb egy picit, de az is lehet, hogy a keresztcsíkos felső teszi.
Mondjuk elölről jobb lett volna, hisz ebből a pózból mindenki karcsúbbnak tűnik.
Azért ebből a képből is megállapítható, hogy nem vagy elhízva. Pocakod sincs.
Ha elfogadsz egy tanácsot: ne polcold ennyire fel a melled! Nem szép, totál aránytalan így a tested.
8/22 anonim válasza:
Jajjmár ezek a tegyünk ki a képet magunkról, had fényezzek agyon hülyeség még divat? -.-
9/22 anonim válasza:
hát. tűrhető. de azért ne engedd el magad nagyon.
10/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy dagadt teljesen átlagos alakod van. Nincs vele semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!