Ha meguntam az orrpiercingem és kiveszem, akkor benő a lyuk úgy, hogy nem látszódik meg, hogy volt ott valaha is pc?
Régi kérdés de azért leírom, hátha még valaki elolvassa.
Igazából egyénfüggő és "időfüggő", hogy beforr-e vagy sem, vagy hogy látszik-e majd. Nekem babakoromban ki lett lövetve a fülem (lány vagyok), aztán 10 évesen begyulladt az egyik, úgyhogy ki lett véve a fülbevalóm. Kb 1 évig nem is akartam bele tenni semmit, mert féltem a fül-orr gégészettől (mert mikor begyulladt akkor el kellett mennem oda). Aztán mikor mégis be akartam rakni egy fülbevalót, már nem tudtam. Látszott a helye, de lyuk már nem volt. Utána kilövettem megint egy kozmetikussal, és a jobb oldalival hónapoki (majd egy évig) szenvedtem, mert állandóan be volt gyulladva. Szerencsére ma már nincs vele baj.
Úgy egy éve csináltattam orr pc-t, de nem kozmetikussal, hanem piercerrel. És a világon semmi baj nem volt vele. Nemrég kivettem, mert munkában nem jött jól, és kb 1 hét alatt beforrt a lyuk. De úgy, hogy semmi nem is látszik!
Szóval szerintem ha még nem régi, akkor simán beforr. És az is számít, hogy jó szakember csinálta-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!