Milyen ez a lány? Átlagos vagy jobb annál? (KÉP)
2013. szept. 1. 22:22
1/18 anonim válasza:
Az átlagosnál nagyobb r**ban, amiért itt mutogatja magát...
2/18 anonim válasza:
Kiegyeznék egy ilyen átlaggal. Bőven jobb.
3/18 anonim válasza:
Átlagos, puhos, edzetlen tinilány.
4/18 anonim válasza:
Amint látom fogyott.Már csak talán kicsit rá kell edzeni de mindenkinek más jön be.
6/18 anonim válasza:
sztem átlagos,ezt nőis szemmel mondom,de ha a feje meg ronda akkor tök mindegy milyen a teste(szerintem)
8/18 anonim válasza:
Még sokszor teszed ki? Eddig már legalább 2x láttam itt mondtam is, hogy nagyon szép, ha még nagyon sokszor kirakod még azok is le fognak rondázni akik nem úgy gondolják, mert idegesítő!! Az agyi szinted miatt aggódnék inkább, tudod ki is lehet emelni a kérdést, nem 10x feltenni ugyanazt.
9/18 anonim válasza:
szép, nőies alakja van, 10/10. Cserélnék vele. :)
10/18 A kérdező kommentje:
Egyszer sem tettem még ki. A kérdések között találtam úgyhpgy valószínű láttátok már de én még nem tettem ki csak most.
2013. szept. 1. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!