12 éves lány vagyok. Szeretnék még 1 vagy 2 lyukat a fülembe. De félek hogy fájni fog. Kérdés : Fáj?! Melyik jobb a lövetés vagy a szúrás?!
Egyik sem igazán fáj. A szúrás fél mp-ig tart, hamar túlleszel rajta, apró csípést fogsz érezni. Kenegetned kell körömvirágkrémmel és forgatnod a fülbevalót, hogy ne ragadjon bele, és általában 6 hét után kicserélheted a gyógyfülbevalót is. Nekem 1-2 hét után már semmi baja sem volt.
A porcba szúrattam, az sem fáj nagyon, picikét tovább tart, de nem vészes az sem, inkább a szúrás után fájt, mikor a hideg spay-s érzéstelenítő hatása elmúlt. Azt is kezelni kell, ecsetelni alkohollal vagy peroxiddal, amit ajánlanak rá, forgatni a fülbevalót. Nekem az még 1-2 hónap után is fájt, ha véletlen arra az oldalra feküdtem, de utána az is begyógyult. Ha hosszú a hajad, arra figyelj, hogy majd kösd össze, nehogy beleragadjon a sebbe, mert akkor nehéz és fájdalmas lesz kiszedni :)
15/L wagyok
mindenfelekeppen lovesd!!!!
en tawaly lowettem,es egyaltalan nemfajt nekem,megse ereztem!:)
wiszont estere kiwettem amit belelottek,kicsit turelmetlen is wagyok xd
es wagy 2-3 napig nemwolt benne,mert utana akartam wenni rendeset...
csak befort..
aztan kilovettem megint,es wartam wele 2 hetet,es csak utana tetem bele masikat:)
szowal most az egyiken ketto wan,a masikon pedig egy.
1000ft wolt egy loves :)
ekszerrel egyutt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!