Mennyire fájdalmas a septum behelyezése? és magában a lövetés/szúrás mennyire fájdalmas?
Nekem nagyon nem jön be. De Te dolgod. :)
Amúgy ha megfogod a két orrszárnyadat és megnyomod,érzed,hogy nem fáj annyira..nyúlj bele a két orrlyukadba,nyomd össze..ugye,hogy fáj? septum,latin szó,sövényt jelent (uhh de okos vagyok,nem hiába járok egészségügyibe :D ) Szóval azért ott szép kis fertőzéseket össze lehet szedni,jó pár ideg van ott,fájdalmas,főleg míg összehúzodik a "seb".Nekem az orromban van,ott is az fájt,ahogy gyógyult és már beszélni is nehéz volt,mert húzdott és fájt.Tuti fáj,de ha tetszik,csak túléled.Amúgy ott csak szúrnak,nem lehet oda férni pisztollyal,hogy lőjjék.
Túléled. :P
18/L
nekem nem fájt inkább kellemetlen érzés volt (mint például amikor hideget v meleget eszel és fáj a fogad. na azugy 3szorosan)
a magában lövetés szurást nemtudom h most csak a septumra vagy másra is érted, mert az ugye testtájék függő..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!