Miért világított néha a kontaktlencsém? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Tegnap bulizni voltam, és a barátaim mondták hogy néha a kontaktlencsém az uv fény miatt világított vagyis kék lett, és nagyon ijesztő volt. :DD Nem partykontaktlencse, utánanéztem google-n és nem találtam semmi magyarázatot, csak hogy vannak ezek az UV fényben világító lencsék, de azok nem is dioptriások. Szóval nem értem.2013. szept. 1. 14:14
1/1 anonim válasza:
Szerintem olyan típusú lencséd van, ami UV védelemmel is el van látva. Az néha mókás tud lenni, a sminkek, fényvédő krémek is furcsán reagálnak bizonyos fényviszonyokban. Szerintem legalábbis ez lehetett a magyarázat. :D Majd legközelebb megnézem a lencsém UV fényben. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!