15, lassan 16 éves lány vagyok, sokak szerint különc. Ezt én is tapasztalom: konkrétan semmiben nem hasonlítok a velem egykorú lányokra. Más zenét szeretek, máshogy öltözködök, máshogy viselkedek. Odavagyok az alternatív rockért, a csőnadrágon kívül egyáltalán nem hordok szűk cuccokat, ellenben a lenge, bő felsőket nagyon szeretem, a farmer dzsekikkel együtt. Bulizás helyett inkább zenét hallgatok egyedül, vagy olvasok, ezért is nem túl nagy a baráti köröm. Nem mutogatom magam, és kicsit "magamnak való" vagyok. Nehezen barátkozok, nyílok meg mások előtt. Úgy vettem észre, hogy a fiúk "félnek" tőlem. Titeket is taszítana egy hasonló stílussal rendelkező lány?
2013. aug. 31. 23:35
1/6 anonim válasza:
Ízlések és pofonok :D
Én pl. keresek hozzád hasonlót mivel én is hasonló vagyok stílusban, csak sajna nem igen járok szerencsével :D
2013. aug. 31. 23:41
2/6 anonim válasza:
én közelembe sajnos nincsenek ilyen lányok :/ és engem nagyon vonz fölleg mert Rocker vagyok 16/f
2013. aug. 31. 23:44
3/6 anonim válasza:
Én is ilyen voltam a te korodban és még van/volt pár lány aki ilyen is lesz. Ez még annyira nem különcség.
De a fiúknak azért nem tűnsz fel, a kordobéli srácok még inkább a könyebben szerezhető lányokat szeretik, akik közvetlenebbek, harsányabbak, ne adj Isten könnyebben felkínálkoznak. Mert még nincs nagyon tapasztalatuk csajozásba és az első lépések a legnehezebbek. Inkább válasszák a könnyebb prédát, aki hagyja magát meghódítani vagy nyit feléjük, mint egy zárkózottabb lányt akihez idő, türelem és kitartás kell, és akkor is kétesélyes kimenetel.
Nem veled van a baj és nem is a srácokkal. Az idővel van a baj. Ha türelemmel vársz pár évet, amíg megjön a bátorságuk és kitartásuk akkor már érted is epekedni fognak.
2013. aug. 31. 23:55
4/6 anonim válasza:
szívesen megismernélek lenne kedved ismerkedni?
2013. szept. 1. 00:04
5/6 anonim válasza:
Bocsi, de szerintem ilyen 15-16 éves lányból is elég sok van... :D
2013. szept. 1. 00:10
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szívesen ismerkedek olyan lányokkal/fiúkkal, akik hasonlóan gondolkodnak, de előre szólok, hogy képet nem küldök. És mivel ez sokakban kimeríti az "ismerkedés első frázisának" fogalmát, ezért talán néhány embert megkímélek egy felesleges levélírástól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!