Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan kell ezt értelmezni?

Hogyan kell ezt értelmezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Ki szeretném számolni az ideális testsúlyom,csak nem tudom értelmezni az utasításokat,melyek kellenek ehhez.Tudtok nekem segíteni?Megadom az infókat és bemásolom az utasításokat.

1) infók:

kor:13

magasság:174 cm

testsúly: 53 kg(tudom elég sok)

2) a[z] (bemásolt) utasítások:

A testtömeg-index-et a személyek súlyából és magasságából számíthatjuk ki. A testsúlyt elosztjuk a méterben megadott magasság négyzetével, így jön ki az a mutatószám, amely elhelyezhető egy skálán. A leginkább elfogadott skála szerint:

- 18,5 alatt túl alacsony,

- 18,5 és 24,99 közt ideális a testsúly,

- 25 és 29,99 túlsúlyos,

- 30 fölött elhízott

ennyi lenne...előre is köszönöm :D

2013. aug. 30. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

tudod, mi a sok? a kicsi fejedben a téves gondolat.

nem a sok idióta celebet, meg a buta osztálytársaidat kell alapul venni

SOVÁNY VAGY!

2013. aug. 30. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát nézd én 16 éves vagyok,163cm és 50kg.

Szerintem én pont jó vagyok így.Egyáltalán nem vagyok kövér és nem is szeretnék fogyni.

Szerintem neked is inkább híznod kéne,hogy tudjon a tested fejlődni,nőiesedni.

Nehogy fogyókúrázz:)

Ráérsz arra 22-23évesen ha szükséged lesz rá:)

2013. aug. 30. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Kifejezetten vékony vagy. Én 171 centi vagyok és 57 kiló, szerintem inkább izmosodj, formálódj sporttal, mert diétára, fogyásra semmi szükséged. ( persze ha lehet, egyél egészséges kaját)
2013. aug. 30. 22:31
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek!! Megpróbálok nagyon egészséges életmódot élni,nagyon sokat sportolok(igazából versenyszerűen röpizek)és mellette lovagolok is. Sok gyümölcsöt/zöldséget is eszek szóval :)
2013. szept. 1. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!