Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebay méreteket értelmezni?

Ebay méreteket értelmezni?

Figyelt kérdés

[link]

Szóval, ez a bikini tetszett meg és kicsit érdekes szerintem a méretezés.

A "Women's International Size Conversion Table" szerint az M-es méret UK 8-as, vagyis mell 30 hüvelyk ami 76 cm, a derék 24 hüvelyk, ami 60 cm, a csípő megint 30 hüvelyk.

Jól értem? Ez nagyon kicsi nem? Nekem 63 cm a derekam, de a mellem 90-es és a csípőm 89 cm. De az L-es méret is csak 81 cm-es mellben. De ha a modell adatait nézem, az ő mellkasa 86 cm, és neki L-es kell, de az L-es méret 81 cm.

Nem sántít ez egy kicsit? Vagy én értelmezem rosszul?

2013. ápr. 22. 08:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora melltartót hordasz?

A modell 70B-t, inkább ebből indulj ki.

Egyébként ez más számozás szerint 32B, lehet innen került oda az a 32 a táblázatba, de csak találgatok.

A táblázat más ponton se túl korrekt. Az európai 36-os, az a UK8-asnak (=US 4) felel meg, nem a 10-esnek.

Ha neked minimum egy kosárral nagyobb, akkor szerintem kicsi lesz.

2013. ápr. 22. 11:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Pff. De legalább nem velem van a baj, hanem a táblázattal.

A melltartó méretem 75B.

Lehet bepróbálkozom eggyel, ha nem jó, oda adom valakinek.

2013. ápr. 22. 12:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Egy másik eladó ugyanehhez a termékhez odaírta, hogy kínai méretek, nagy betűkkel.

Kerestem hasonlót, azokon egyértelműbb, magasság, súly kosár méret stb szerepel.

Köszönöm a segítségedet.

2013. ápr. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!