A modellek akkor most vonzóak a férfiaknak?
Figyelt kérdés
mert volt a modellkedéssel kapcsolatban egy csomó kérdés, és mindenki azt válaszolta rá, hogy fujj de undorító gebe anorexiások. De pl egy filmben vagy a való életben azt mondják a pasik, hogy úú én már voltam egy modellel, meg de jól néz ki biztos modell. Akkor most melyik igaz? (merő kíváncsiságból kérdezem)2009. okt. 31. 23:56
11/11 anonim válasza:
Én nem értem:D
Modell vagyok,175/52 kiló....Mell 90,derék 61,fenék 90.
HA akarnék se tudnék máshogy kinézni esetleg vékonyabbnak.CSAK reggelire általában 3-4 sajtburit eszek:DAztán tízórai,ebéd,uzsi,kétszer vacsora.Szóval ha kevesebbet ennék...ajjjajj.És nem véletlen ám hogy a modellek smink nélkül mennek castingra.Kíváncsiak az arcukra is.És az ne is menjen modellnek szerintem,aki hízásra hajlamos mert beleőrül a fogyókúrába.
Nekem mondjuk a pasizással soha nem volt bajom,általában mindig találtam ha akartam és a döntő többségben a lányok gebéznek le.
Sőt a molettebb lányok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!