Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A modellek akkor most vonzóak...

A modellek akkor most vonzóak a férfiaknak?

Figyelt kérdés
mert volt a modellkedéssel kapcsolatban egy csomó kérdés, és mindenki azt válaszolta rá, hogy fujj de undorító gebe anorexiások. De pl egy filmben vagy a való életben azt mondják a pasik, hogy úú én már voltam egy modellel, meg de jól néz ki biztos modell. Akkor most melyik igaz? (merő kíváncsiságból kérdezem)
2009. okt. 31. 23:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Azért ne felejtsük el, hogy a pasik is különböző ízléssel bírnak. Azaz van akinek tetszik, van akinek nem. Ha a "szabvány" modelleket nézzük, elől deszka, olyan kissé fiús alkat, nem hiszem hogy ez tetszik a pasiknak.
2009. nov. 1. 00:04
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Téged vonz egy modell fiú?

melyik a jobb egy modell fiú vagy egy disznó alkat?

nemkell válaszolni. Csak arra akarok utalni hogy talán a férfiak is úgy látják mint a nők a fiú modelleket.

Az meg hogy nem jó azt a sajátmaguk vigasztalására mondják. Hogy nem jut nekik modell csaj erre nem sopánkodnak hanem aztmondják hogy akkor nem is kell.

2009. nov. 1. 00:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem szólóval.

Azonban modell és modell közt is van különbség.

[link]

na aki erre azt mondja, hogy túl vékony vagy hogy csúnya, az nem tudom, hol tartja a szemét.

viszont ezek már elgondolkodtatóbbak:

[link]

Dagi lányok csak ne osszák az észt, hogy minden modell ronda. Igenis vannak szépek, sőt, nagyon sok szép. Amikor a divatmagazinban nézitek egyes tervezők kollekcióját, halálfejre sminkelt egyenarcú próbababákat, akkor legyetek szívesek nem általánosítani. Ők tényleg nem a legdekoratívabbak, de modellek közt rengeteg gyönyörű van.

2009. nov. 1. 00:52
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
a modellek jól mutatnak az újságban, pláne ruha nélkül, de a való életben nem vonzóak, én legalábbis nem lógnék velük. :)
2009. nov. 1. 01:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A kifutón lévő modellektől hányingert lehet kapni általában. Hogy lenne az vonzó bárkinek is? Oszlásban lévő hullák jobban néznek ki. :D

Ha meg a vékony (de nem csontváz), nagy mellű, jó seggű, szép arcú modell félékre gondolsz akik meztelenül pózolnak bizonyos újságokban akkor az persze hogy bejönnek a pasiknak.

2009. nov. 1. 01:44
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
én modell pasival tuti nem járnéék! olyan b"zisak, de most téll........ na de a nők is.... ez az anorexia elöl deszka hátul léc divat :S osztálytársam is anorexiás, pedig ezt a divatot a nők találtákki, mert hát, szerintem a pasik nem a csontkollekciókat nézik, hanem azokat akin minden van :D mell, popsi... ezeken csak a csont van...
2009. nov. 1. 08:26
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
nnnah..akkor jövök én. én vékony vagyok. de nem direkt. ilyen az alkatom, pedig zabálok egyfolytában. és
2009. nov. 1. 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

NEM VAGYOK ANOREXIÁS. hányok azoktól akik egy vékonyra rögtön rámondják h anorexiás.

nagyon sok olyan model van akik nem anorexiásak, ilyen az alkatuk.

és nagyon sok pasi szereti a vékony nőket, még úgyis h nincs sok melle, ugyanis nem minden pasinak a mell az első és legfontosabb dolog egy nőn. sok pasi inkább jár vékony csajjal 75/b-s mellekkel, mint egy dagadt csajjal 3 kosaras mellmérettel.

egyébként meg, legyen már annyi eszetek végre, hogy felfogjátok azt h NEM LEHET ÁLTALÁNOSÍTANI. x, y, z, a vékony melltelen csajokat szereti, k, l, m, pedig a vastag, nagy mellűeket. a, b, c, pedig a vékony nagy mellűeket, h, i, j, pedig a dagadt kismellűeket.

egyszerűen nemlehet ilyen tényt felállítani h a pasiknak mi jön be, mert ez annyira megoszlik h nem lehet tényeket közölni.

2009. nov. 1. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

azt hiszitek, h akármilyen csúnya nő elmehet modellnek? tévedtek!

a kifutókon meg nem magukat sminkelik ki, lehet akármilyen szép is, de ha a kifutóra hullának sminkelik ki, akkor nem tehet semmit sem, am ott meg nem az a lényeg, h hogy néz ki a hölgy, hanem, h mi van rajta, ők csak "élő próbababák"...

olvassatok utána!

2009. nov. 1. 14:22
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
előttem kettővel író írta h nem vagyok anorexiás... nem is állította senki..... -.-" nem minden sovány anorexiás, volt egy csaj aq suliban, aki olyan sovány mint a fene, de annyit eszik hogy húú... mi csak nézünk... de a kifutós modellek akármilyen alakkal születtek nem ehetnek úgy mint mi... megvan mennyit és mit... amúgy meg nem mindig a kinézet számít, nagyon fontos a kisugárzás is, a magabiztosság, pl: van egy duci csaj, aki a fiúk kedvence, és van egy sovány is, aki színtén, de van egy elég szép csaj, aki olyan visszahúzódó, soha nem szól senkihez és mindig elégedetlen.... szóval ízlések és pofonok, mindenkinek más jön be, de fontos az is, hogy a pasinknak ne nyavalyogjunk h én így meg úgy -.-" azt nem bírják..
2009. nov. 1. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!