Mi a véleményetek a "pávákról"?
Majd kinövik ezt a dolgot, rájönnek hogy nem ez a legfontosabb, hogy minél divatosabb legyen valaki. Meg lehet találni az arany középutat is, inkább egyedinek kellene lenni.
Az nem baj ha valaki sokat foglalkozik a külsejével, de nem kell túlzásba vinni.
Egy igen durva hasonlattal élve, Ezek a fiatalok olyanok, mint az egykoron polgárpukkasztó kinézetükről és viselkedésükről ismert punkok. Más zene, külső és "cél", ellenben ugyanúgy vicsorog rájuk a jónép - és szerény véleményem szerint ezek örömüket lelik ebben. De igazából csak taperolok a sötétben.
Nem nézem le őket, mert tisztában vagyok vele, hogy múlandó szeszély, háttér nélkül - mindenkinek van olyan korszak az életében, amire csak sután vigyorogva mer visszaemlékezni; ám így felhívhatják magukra a figyelmet, tündökölhetnek. Az emberek beszélnek róluk, véleményt formálnak, nézik őket. A negatív reklám is reklám.
Engem nem zavarnak, az ő életük, ők tudják.
DE azt tudom ,hogy a velem egyidős lányok (legalábbis az ismerőseim között ezt tapasztalom) 80%-a odavan értük. Én nem.
Főleg akkor szoktam nagyokat nézni mikor a srácnak vékonyabb szemöldöke van mint nekem , meg le van alapozva aztán és folyik róla az alapozó... Az egy lánynál is ciki, nem hogy fiúnál...
Nem azzal van a bajom, hogyha pl használ hidratáló krémet, vagy nagyon pattanásos a bőre és néha eljár kozmetikushoz. Vagy eredetileg össze van nőve a szemöldöke és pár szálat kitép a homloka közepéről.Vagy ad magára és beállítja reggel a haját.Sőt ha ad magára az pozitívum.
De ezek a mély dekoltált fölsők, ülepes nacik... Sajnos a lányoknak(tisztelt a kivételnek) ez tetszik. (Szerintem) egy sima ing, farmerral sokkal jobban néz ki egy srácon mint ez a pávacucc,vagy ha sportosabb srác akkor ing helyett póló.
De ez a páva dolog is 14-17 maximum 18 éves korig divat a srácoknál (hála istennek) Szóval szerintem majd kinőnek belőle :)
15/L
Kifejezetten visszataszító stílus,idétlen,férfiatlan(bár nekem nincs bajom a ténylegesen metroszexuális férfiakkal,de ez csak divat..) és cigányos :|
Ráadásul nem értem miért kell rózsafüzért vagy keresztet hordani a nyakukban amikor nyilván nem élnek aszerint amit jelképez ha egyáltalán tudják mit.
Arra kíváncsi lennék mégis,hogy alakult ki mert fogalmam sincs egyszer csak megjelentek : D
"mindenkinek van olyan korszak az életében, amire csak sután vigyorogva mer visszaemlékezni;"
Én nem tudnék hirtelen ilyet megemlíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!