Lányok! Szerintetek milyen a testem, híznom kellene? 18/F (kép)
Figyelt kérdés
Edzek rendszerint és odafigyelek a bevitt kalóriákra is de nem szeretném túlzásba vinni.
2013. aug. 30. 14:18
11/32 anonim válasza:
ez nekem már nagyon sok, bocsi
12/32 anonim válasza:
nekem bejön :) de a karodat nem látni az is fontos és a hasad kicsit furcsa szerintem oda már nem kellene edzeni se fogyni jobb lenne,ha nem lenne "kockás"
13/32 A kérdező kommentje:
OMG. Ha a jobb karodat a tarkódra teszed és úgy feszíted meg a hasfaladat akkor a nagy mellizom (musculus pectoralis major) extenzív állapotban van.
De ha majd te is orvosira jársz akkor talán tudni fogod.
2013. aug. 30. 14:47
14/32 anonim válasza:
tetszik. baszatnám magam veled. telószámod?
15/32 A kérdező kommentje:
Csak gratulálni tudok hogy a ,, Lányok! " kezdetű kérdésemhez egy ilyen nullszínvonalú kommentet tudtál írni, biztosan sokat gondolkoztál rajta.
2013. aug. 30. 15:00
16/32 anonim válasza:
Nagyon szép, szexi.
Még a karodra talán mehet egy pici izom.
Egy egész alakos képet nem teszel fel? :)
17/32 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet. (anonimitás)
2013. aug. 30. 15:05
18/32 anonim válasza:
jók a melleid kamusgyerek... méghogy orvosi :DDD
19/32 anonim válasza:
16-os vagyok: értem én, de az arcodat nem kell megmutatni, a lábadra lettem volna még kíváncsi. Tehát egy képre nyaktól lefelé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!