Mit gondoltok a modellkedésről?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 22:27
11/18 anonim válasza:
én is nagyon szeretnék modell lenni de szerintem is sok az átlagos lány aki modell akar lenni és profiból kevés van.aki igazán jó modell az sokat tesz azért hogy azis legyen
12/18 anonim válasza:
Azt, hogy semmi nem igaz ebben a világban. Én nem vagyok már fiatal, kövér vagyok, de jól értek a photoshophoz. Tehát szuper képeket tudok csinálni magamról, ha akarok. De nem akarok mert undorít ez a fajta hazugság. Szerencsétlen nők halálra éheztetik magukat, hogy elérjék a címlapokon látott álomtestet (ami mellesleg a cseppfolyósítás effekttel könnyen elérhető) Kinek a álma ez?
13/18 anonim válasza:
Jajj istenem, engem 6x kértek fel modellkedni és kétszer hívtak meg hogy milenne ha szerepelnék az újságban.. Erre annyit mondtam: Nem szeretnék tucatlenni,és lenyomtam a telefont. :DD
És mindenki csodálkozik hogy miért nem..
Azért nem mert marhaságnak tartom, és semmi kedvem ehhez, persze persze szeretem magamat fényképezni de.. már mindenki modell.. unalmas és ezeken csak nevetek. :))
15/Ł
Elárulhatom, hogy a modellügynökségeknek a pénz kell, ezért azt is leszólítják akár százszor is, akinek nagy krumpliorra van, vörös pattanásai, és kancsal szemei. :) Volt "szerencsém" egy ilyen helyre jelentkezni nyáron hostessnek, ott is hagytam, nem az én világom, hogy hozzád hasonló naiv 15 éves lánykák lelkét összetörjem.
14/18 anonim válasza:
elég szánalmasak vagytok. tán irigykedtek a lányra vagymi? ezis azt bizonytja h az ocs*ány po*átokat sehova sem hivták. pedig a szivetekmélyén csinálnátok. az a lány biztosan szép. és fölösleges rá irigykednetek. szánalmas!
15/18 anonim válasza:
Kedves utolsó, te biztos egy rendkívül szegényes ember vagy. Miért irigykednénk? Szerintem a szépség relatív, és nem irigylésre méltó dolog. Abból ugyanis nem tud megélni, már ha normális életet tervez. Sz*pni mindig lehet mindenhol persze.
16/18 anonim válasza:
a modelleknél nem a szépségről van szó...a ruhákat nem a szépségre tervezik..
17/18 anonim válasza:
epp most ertem haza egy valagatasrol, es nagyon el vagyok szomorodva, egszen kicsi korom ota ez a vagyam, es mikor behivtak el sem hittem, es most mikor ott allt elottem a lehetoseg, akkor elcses*tem, nagyon ugy erzem hogy szarul teljesitettem... par nap mulva derul ki hogy bevesznek-e... de nem latok ra sok eselyt, vegulis lehet nem is oda valo vagyok, nem is tudom mit kepzeltem magamrol...
18/18 anonim válasza:
Megkérdezhetném,hogy hol jelentkeztél hosteskedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!