Mennyit fogyjak?
Figyelt kérdés
Bár kiraktam egyszer a kérdést már a fogyókúra topicban, de több véleményre is kíváncsi vagyok, tanácsokat elfogadom.
168 cm és jelenleg 69.5 kiló, a kép még akkor készült, mikor 70 kilós voltam. Egyébként 73 kilóról indultam, szóval lement 3 és fél kiló már, nagyon elszánt vagyok. Megkérdeztem az egyik rokonomat, hogy szerinte hány kiló vagyok, és azt mondta, hogy 85. :( Sohasem voltam 74-nél több. Igyekeztem jó képeket csinálni, hogy reális válaszokat tudjatok adni. Szerintetek?
2013. aug. 29. 16:12
11/13 A kérdező kommentje:
Hmm, igen, számítottam erre, hogy megosztóak lesznek a vélemények. :) Egyébként azóta is fogytam, már 66 kiló vagyok. :)
2013. okt. 23. 11:49
12/13 anonim válasza:
Szerintem ostobaság ez a "kinek tetszesz majd, annak igy is tetszesz ahogy vagy" szöveg. Nem az a fő, hogy az ember saját magának tetszen? Ha magának nem tetszik, másnak hogy tudna? Szerintem 55ig simán lemehetsz kedves kérdező :) De ne csak fogyj, hanem vmit sportolj, tornázz, különben hiába fogytál le, lötyi leszel.
13/13 anonim válasza:
miért húzod be a hasad disznóka?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!