Hogyan lehet leszokni a körömrágásról?
Figyelt kérdés
eddig nem rágtam annyira mint mostanába és ez tény hogy nem szép hogy lehetne leszokni róla?
előre is köszi mindenkinek
2009. okt. 31. 18:22
11/14 A kérdező kommentje:
nem lehet hogy ez valami lelki állapotra utal?
2009. nov. 1. 12:24
12/14 anonim válasza:
bocsi, utolsó vagyok: de rágtam át helyett, de NEM rágtam át :)
Utalhat arra is, de szerintem nem minden esetben. Én pl. kiskoromban szoktam rá, mert a tesóm is rágja.
13/14 anonim válasza:
sok idő lesz !! semmi szarság nem használ ne dőlj be ilyeneknek én amiót az eszemet tudom rágtam a körmöm én is rájöttem hog yha fiú lennék mennyire undoritó lenne egy lányon a csoka köröm szenvedtem egy darabig egyszerűen nem rágtam mert elhatároztam hogy megnövesztem mikor végre megnőtt akkor is kivántam lerágni ez ment úgy kb. fél évig aztán szép lassan észrevettem hogy nem is kvánom hanem undorito mostmár nagyon szép körmöm van mindenki azt hiszi mő nagyon dicsérik . Kitartás!!
14/14 A kérdező kommentje:
köszi, am nekem sem jöttek be ezek a tanácsok
de le kell szokni róla
komolyan mondom rosszabb mint a drog:D
2010. jan. 18. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!