Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Tanácsot szeretnék kérni főként srácoktól...na szóval próbálkoztam többször is a szerelemmel, de van egy kis bajom...minden fiú amint meghallja állandóan aztmondja "soha"..meg "csúnya" de a lányok meg állandóan aztmondják,hogy de szép vagy meg olyan jól nézel ki..most mit tegyek??változtatnom kéne??vagy fogadjam el a tényt hogy tényleg csúnya vagyok??és így már az önbizalmam sem a régi...Segítsetek légyszi..

L/13

2009. okt. 31. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
LOL.Oszt innet hunnet tuggyam hogyan nezol ki?
2009. okt. 31. 16:05
 2/11 anonim válasza:
93%

a lányok sokszor hazudnak.

Senki sem csúnya, csak még nem találta meg azt akinek tetszik. És nagyon sokat lehet segíteni a külsőn.. Kis edzés, más frizura, szebb bőr..stb,

2009. okt. 31. 16:07
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

Szerelemmel próbálkozol 13 évesen??

kislány inkább ilyen kitartással görnyednél a tankönyvek felett!Ne foglalkozz még ilyenekkel,ráérsz.Amúgy meg minden ennyi idős tini átesik ezen:,,úú hát most én csúnya vagyok??..mittegyek?" Ne ez legyen a legnagyobb gondod,bőven van időd felnőtt,szép nővé érni,most inkább az eszedre kéne gyúrni,mielőtt még felnősz,h a szépség mellé okosság is társuljon!

2009. okt. 31. 16:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát a lányok ..kicsit ferditennek ,a fiúk ha nem vagy nekik szimpi akkor meg csak azért is gonoszkodnak.SZóval..most felejtsd el azt hogy csúnya vagy!Te elégedett vagy magaddal? Ha nem, akkor van egy napod amikor ráérsz? Jelentkezz be egy kozmetikushoz ő majd ellát jó tanácsokkal ..smink ,bőrödápolásaával kapcsolatosan.Menj el fodrászhoz kérd kia vélemnyét mi állna jól..Vegyél 1-2 új cuccot:D Igazi önbizalom bomba.. am nem baj az ha nem vagy EGO-s aza lényeg hg legyen önbizalmad és hidd el teljesen máshg fogod érezni magad ..és ezt mások is ésszreveszik:D MAjd írj privit vagy ilyesmit ha változást tapasztalsz :)
2009. okt. 31. 16:23
 5/11 anonim ***** válasza:

"Senki sem csúnya, csak még nem találta meg azt akinek tetszik."

Hazugság. Igenis van abszolút szépség, ezen belül persze kinek mi tetszik jobban, de az alul lévő nőkre mindenki azt mondja, hogy rusnyák. Ha lesz is pasi, aki elfogadja ezt, mert mondjuk nincs önbizalma, attól még nem lesz szép a lány.

2009. okt. 31. 16:40
 6/11 anonim ***** válasza:

1. ráérsz még a szerelemmel, én a helyedben élvezném a szabadságot

2. a barátnők/csajok sokszor hazudnak, még ha úgy is néztem ki mint egy hulla akkoris jöttek a húúúdeszépvagy szövegeikkel(kösszszépen), nah, azóta lógok én srácokkal :D

16/L

2009. okt. 31. 17:03
 7/11 A kérdező kommentje:
hát...nálam eza fiú lány barátság nemmegy...ugyhogy inkább azt nem veszem figyelembe mert nemmindig jövök ki jól a srácokkal...de jobb nekem ha lányokkal lógok..:D
2009. okt. 31. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
55%

Eleve azt mondom: Te nem voltál még szerelmes, ebben biztos vagyok "Próbálkoztama szerelemml" a szerelemmel nem próbálkozol, mert a szerelem nem az hogy szeretsz együtt lógni egy srácal és akkor "Járunk?" A szerelem belülről jön mélyen, amíg nem tapasztaltad a legkissebb tetszésre is azt fogod hinni, hogy szerelem de nem az...

A szerelmet hormonok okozzák, így a serdülőkortól vagyunk csak képesek rá, de ez nem azt jelenti hogy megjön és akkor hú mrá szerelmes is lehetsz, mindenkinél más az a kor amikor elindul a szervezetében a folyamat, ami először csak gyenge, és/vagy rövid szerelmet engedélyez...

15-16 éves kortól érezhet az ember olyan igazi valódi szerelmet...

13 évesen pedíg te még annyit fogsz változni hogy az nem igaz...

Egyébként a 13 éves kor konkrétan a r.banc korszak, amikor a lányok azt mondogatják, hogy úúú nekem kell egy pasi, pasiznom kell...

Egyáltalán nem kell, ráérsz, hidd el tényleg nem maradsz le semmiről...ja legfeljebb arról, hogy 13 évesen megdöntsön valami fiú aztán otthagyjon,szerencsétlenebb esetben akár terhesen...nem lenne egyedi eset...

Istenem annyira de annyira rövid a gyerekkor, 20 év sincs és az élet milyen hosszú, az életnek csak apró töredéke a gyerekkor, miért nem lehet kihasználni? Miért van az, hogy van egy darázscsípés a melle helyén a lányoknak, és akkoz "pasi pasi pasi" meg hasonlók...

Egyébként én se vagyok egy ilyen fiúk körében közkedvelt lány, ha meghallják hogy én akkor, fúj mert hogy ronda, pedíg nem vagyok ronda csak nem rakom ki a csöcseimet a legdivatosabb mélyen dekoltált szarságba...hanem ilyen időben pulóvert hordok...ja és a szüneteimet nem azzal töltömm hogy sminkeljem magam és fésüljem a hajam, hanem inkább azzal, hogy felkészüljek a felelésre és a dolgozatra...

Régen talán zaravrt ez az ügy, de mostmár annyira leszarom, ha nekik ez így jó találtam hobbit, és mást amibe szerelmes lehetek...Lehet hogy nem lehet megölelni, de ha az összes ismerős srác ilyen segfej akkor, most leszarom őket, harapdálja a többi lány a zöld gyümölcsöket, nekem jó lesz akkor ha már érettek...

Addigis ottvan nekem a színház, a tanulás, hogy legyek is valaki, a történetírás, mások szórakoztatása, rajzolás, az internetes világban való beszélgetések...meg kell mondjam, hihetetlen sokat tanultam emberektől, de olyasmit amit suliban nem tanítanak...

Ezért viszont rengeteg elismerést is kapok, sokszor mondják, hogy okos vagyok, ez persze nem biztos hogy igaz, csak tudok pár dolgot amit nem a tanórákon tanultam...

JA és én hétvégén nem a discoba megyek leinni magam, hanem egy jó darabra, nekem ez a jobb,aki meg részegen szeret fetrengeni egy bokor mellett, annak hajrá...

Tudod a 13 éves fiúk, nagoyn gyerekek, persze még sokszor a lányok, is főleg ha ébred bennük ez a pasivágy, meg az hogy ilyen msn-ri.banc nyelven kommunikáljanak..(röviden magarusl fa.szhiány)

Ez sokáig így marad, addig nem kell velük törődni, vagy idősebbekkel ismerkedni, bár azt nem ajánlom, mert nehéz olyat találni aki nem akarna többet néhány csóknál...

2009. okt. 31. 19:39
 9/11 anonim ***** válasza:

a fiúk álltalában a legszebb lányokra mondják ho csúnya.

A kisugárzás a lényeg Legyél vidám mosolygós és kedves.

Egy ilyen lányt ki nem bírna?ha szükségesnek érzed vágass a hajadból.új frizu.

2009. nov. 3. 17:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem értem hogy miért néztek le egy 13 éves lányt!
2010. jan. 13. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!