Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek van szükségük a...

Szerintetek van szükségük a kozmetikai, masszázs tanfolyamoknak olyan gyakoralanyokra, akik tudnak menni, hogy rajtuk gyakoroljanak?

Figyelt kérdés
Lennék szívesen sminkmodel (amiért ha jól tudom még fizetnek is) vagy kozmetikus és masszázs tanfolyamokon jelentkező, hogy gyakoroljanak rajtam. Anya amikor műkörmös tanfolyamon vett részt, saját magának kellett beszereznie egy gyakoralanyt, aki természetesen mindig ráért. (ez 7-8 éve volt) 16 éves vagyok, a félreértések elkerülése érdekében: lány.

2013. aug. 28. 16:29
 1/1 Sanzi87 válasza:
A masszőr képzéseken a masszőr tanoncok egymáson gyakorolnak, a vizsgán ugyanígy. Fontos, hogy érezzék milyen kapni is a masszázst, fogások hatásai stb. Így álltalában nem szoktak külső személyt behívni rá. Kozmetikusok esetén el tudom képzelni ugyanezt a felállást... A műkörmös más eset, mert egy nagyobb műkörömmel nehezen lehetne másoknak műkörmöt felrakni (gondolom)... :)
2013. szept. 9. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!