Mit takar az "erotikus masszázs"?
Hát, olvasgattam erről..
Szerény véleményem szerint jól fizető dolog ez. (alaklom / ft... aztán, hogy hány alkalmat tudsz összehozni...az már rajtad áll... és az igényeken.)
Hozzátenném, hogy bár az erotikus oldala van előtérben a dolognak, azért a szintet emeli, ha van egy masszőr végzettséged és itt nem feltétlen a gyorstalpalókra gondolok...
Bár, ugye aztán jöhet az etikai kérdés, hogy egy gyógy-masszőrnek mennyi affinitása van az előtte fekvő pácienst kézzel kielégíteni...
Vannak erre speckós fogás menetek is, ami nem közvetlen a nemiszerven - annak tájékán kerül kivitelezésre...
általábna itt a kielégítés se egy sima kézimunka, hanem vmi lassabb dolog, pl. ESZO stb, különféle távolkeleti technikák, tantra, lingam masszázs ilyesmi :)
öltözék meg amit én láttam, az egy szexi fehérnemű + selyem hálóingszerű cucc, de sztem azt veszel fel amit akarsz, bár gondolom jó ha kicsit szexi, de azért tudsz benne mozogni (itt most nem a szexen van a hagnsúly, hanem a szakszerű masszázson), tehát a brutál fűzőt meg a latex rucit, 15 centis tűsarkút hanyagold :D
h mennyit lehet keresni azt nemtom, hívj fel pár csajt h mennyi a tarifa :D
én 10 ezret fizettem de az már pár éve volt. de talán még ma is ez a reális ár, tekintve h egy órás sima masszázs 5000 Ft, egy óra k.rvázás meg 15-20, tehát e közé lőném be az árat. :))
Erotikus masszázsnál szexuálisan is kielégíted az ügyfeled. Van aki csak kézzel, van aki orállal.
masszazs.blog.hu -n vannak jó sztorik, illetve megfogalmazva elvárások az erotikus masszőrlányokról. Pl ne csak tapizni, megsimogatni tudjon, hanem értsen a masszírozáshoz, legyen diszkrét, csinos, odaadó, ne akarja elsietni a végjátékot.
Én nőként nem tudnám ezt csinálni, egy hajszál választja el a qrvaságtól, itt sem lehet válogatós az ember, csak bizonyos szint felett.
nézz utána a japán Nuru masszázs-nak videó formájában
20/F
Úr isten :) Miért nem egy profi erotikus masszőztől kérdezel. Remélem azt tudod hogy az árny oldalait nem írták itt le, mert hát van bőven. Elég rendezett az idegrendszered ?
Itt lehet a témáról bővebben olvasni képes illusztrációkkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!