Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? (kép)

Mit gondoltok erről? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2013. aug. 28. 14:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%

itt a kérdező csak azt szeretné ha dicsérnék, ez nem kérdés :) mivel ez nem egy rossz fenék, ezzel ő is tisztában van, tehát egyértelmű hogy azt várja hogy a férfiak csorgassák rá a nyálukat és megírják hogy jó a s*gged, d*gnálak, meg hasonlók...

na de ha már megnéztem a képet, és választ is írok akkor tessék: kedves kérdező jó a s*gged ;)

2013. aug. 28. 17:18
 22/25 DreamWeaver ***** válasza:
60%

Kedves kérdező, gyönyörű szép formás kerek popsid van, egyszerre puha és feszes és szép bőrrel társul mindez. :) Nem kicsit beindította a fantáziámat! :) Örülök, hogy megmutattad. :)

A legaljasabb, amit egy férfi tehet egy nő lelkével a feneke láttán itt majd minden kommentben elhangzott. Ez itt nem házasságkötő terem, vagy a nyílt városközpont, hanem a GYK és annak megfelelően kell kezelni is. Itt bátran lehet arc nélkül mutogatni popsit, pu*cit, cicit, a cél nyilván a lélekmelengető önbizalomgyűjtés, a cél pedig szentesíti az eszközt. Ennek a felismeréséhez pedig némi intelligencia szükséges a fogadó felek részéről. Engem visszataszít ez a képmutatás és álszentség, amit itt nagyon sokan produkálnak. Kisfiúk és férfiak, akik ha egy lány, vagy nő kiteszi a popsiját közszemlére, a lány el van ítélve és egyenesen sekélyes r*banc. Ezzel az adott lány egész napját tönkre lehet tenni. De ha ugyanaz a lány ugyanezt megtenné, csak kiírná, hogy képet privátba küldi, akkor mindenki nyálát csorgatva írná, hogy "nekem is, ide is küldheted, stb.". Ugyanaz a 30 férfi látja mindkét esetben. Nincs különbség. Csak képmutatás, az van. Lehet, hogy a kérdező lánynak valóban van önbizalomhiánya. És akkor mi van? Kinek nincs? Egy ilyen popsit dícsérni kell! Ha egy lány, vagy nő egy ilyen intim fotót rak ki magáról még akkor is, ha arc nélkül teszi, ez egy érzékeny terület számára és sérülékeny lelket takar, ezért kommentbe vagy jót, vagy semmit. Ha nem tetszik a látvány, kultúráltan, finoman le lehet írni, de vigyázva, hogy az ne bántsa meg a lányt. Alapvető tisztelet egy nő felé. És egy bók, vagy egy dícséret nekem ne mondja senki, hogy fájna bárkinek. És nem jár semmilyen kötelezettséggel sem a kérdező lány, sem a kommentelő férfiak részéről. Mondhatom szépek vagytok, GYK Casanovák!

2013. aug. 29. 02:17
 23/25 pinkpancser ***** válasza:
45%
A kép minősége tényleg nem az igazi, de a tartalom az tetszik :)
2013. aug. 29. 09:48
 24/25 anonim ***** válasza:
22%

Jajj, pont egy ilyet láttam szeplős kivitelben a strandon, de nem mertem odamenni a lányhoz :((((((

9/10

2013. szept. 5. 17:14
 25/25 anonim ***** válasza:
És még le is pontozzátok a félénkségem?? :(( Kösz, ez jól esik, mondhatom... :((
2013. szept. 6. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!