Pasik! Bejönnek a magas lányok? Válaszokat várok!
Figyelt kérdés
Lécci írjatok kort is!!!2009. okt. 31. 13:54
1/11 anonim válasza:
Relatíve igen. Én 173 vagyok. Ha nálam max. "csak" 5-8 cm-vel magasabb, akkor még nagyon is jó eséllyel bejönnek. De ennél nagyobb magasságkülönbséggel már nem. Aki kb. akkora, mint én, az is nagyon jó. Jó odabújni hozzájuk. Kézre esik a keblük és szájra az ajkuk... :-)
2/11 anonim válasza:
Relatíve igen. Én 173 vagyok. Ha nálam max. "csak" 5-8 cm-vel magasabb, akkor még nagyon is jó eséllyel bejönnek. De ennél nagyobb magasságkülönbséggel már nem. Aki kb. akkora, mint én, az is nagyon jó. Jó odabújni hozzájuk. Kézre esik a keblük és szájra az ajkuk... :-) 29/F
3/11 anonim válasza:
Be. Én 182cm vagyok, és kényelmesebb, ha a lány is 170cm körül vagy felette van (nem kell hajolgatni, ha beszélni akarok vele, vagy puszit adni neki). Az se zavarna, ha tőlem magasabb lenne 5-6cm-rel. Így legalább nem lehet "elhagyni" a tömegben :)
4/11 anonim válasza:
15:14-es voltam. Lemaradt, hogy 21F.
5/11 anonim válasza:
én miért nem találok ilyen fiút?:( sajnos 184 cm vagyok, és vagy nem találok magas fiút, vagy ha találok fiút zavarja hogy magasabb vagygok :( 19/L
6/11 anonim válasza:
Én sem lennék szomorú, ha magam melett tudhatnék egy nálam akár csak egy centivel magasabb fiút. Én 178 cm vagyok, jóval a fiú(!) átlag felett, ami már zavar. Az hogy magas vagyok az nem, de az hogy szinte az összes srácnál igen, na az nagyon. 19/L
7/11 A kérdező kommentje:
én is ezért kérdeztem. mert én is magas vagyok.bár nem annyira mint ti mert én "csak" 174cm. és köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 1. 11:52
8/11 anonim válasza:
szia !
szerintem nem vagy olyan magas (178 cm)
én asszem 173 175 körül mozgok,csaj vagyok,és örülök hogy ekkora vagyok ,és a velem egy magasságú vagy annál magasabb pasik jönnek be.A velem egymagasságú barátnőkkel is sokkal jobban érzem magam ,mint a 160 cmes csajokkal,Persze ez nem azt jelenti hogy velük szóba sem állok.:))Tudom nem ez volt a kérdés de le szerettem volna íni az én véleményemet.
9/11 anonim válasza:
Szia.
én 14éves lány vagyok, vagyis még csak 13, most pénteken leszek 14 és koromhoz képest nem a legalacsonyabb csajok közé tartozom. most kb a 174centit nyomom. de ahogy észrevettem, egyre csak növök és növök. a 174centimhez hozzájár a 64kilom is. Te hány éves, illetve hány kilo vagy, kedves kérdező?(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!