Milyen az alakom? Kép lent
#26, köszönöm, hogy próbálsz "megvédeni", de nem tévedtek, akik azt írták, hogy feszesítenem kel... igazuk van. már az edzésterv is megvan, csak sajnos baromi lusta vagyok, hetek óta halogatom. ezért is tettem ki a képet, hátha a negatív kritikák kicsit motiválnak arra, hogy elkezdjem az edzést :D lehet, hogy ez bugyután hangzik, de így van. a páromtól csak azt hallom, hogy "gyönyőrű vagy, tökéletes, stb.." hiszen ő elfogult velem szemben, szeret.. akinek a véleménye igazán számít, ő nem is tud olyan nyers, őszinte véleményt mondani, mint az itt kommentelők... hogy is van ez?! :D
a mellem pedig kisebbnek látszik a képen, mint amekkora valójában. igaz, tényleg nem nagy, 75/b... de nem érzem olyan drasztikusan kicsinek. láttam már rosszabbat.
Ugyanilyen alakom van nekem is. Igaz nekem 80B-s a mellem, de ezt is kicsinek tartom. És barátom, hiába mondja azt, hogy gyönyörű vagyok és tökéletes, ugyanaz a helyzet mint nálad. Elfogult, mert szeret. Vannak a combomon csíkok. Ugye a növés miatt kijöttek és elvileg azokat el sem lehet tüntetni. Nagyon utálom őket. Ahhoz képest, hogy vékony vagyok, sok sz*rt eszem, tudom magamról így nem elég feszes a combom. Én is már olyan régóta akarok edzeni, de lusta vagyok :D
Anno barátnőmmel jártam kondiba, de elköltözött, azóta nincs senki. Lehet hülyén hangzik, de ha a közelben laksz, járhatnánk együtt :D Melyik megyében laksz?
nekem a barátom írt edzéstervet. illetve felajánlotta, hogy ha szeretném, akkor csinálja velem együtt, de vele fura lenne.. :D ha gondolod megírom neked amit összeállított.
én az étkezésemen már elkezdtem változtatni, igazából nem is tudatosan... valahogy jobban esik mostanában a sok zöldség, gyümölcs, hal és hasonlók, amiket eddig mellőztem. valamiért a csokit már nem is kívánom 2-3 hetente ha eszek egy falatot, az "jó" :D pedig előtte minden nap benyomtam 1 táblacsokit (minimum)...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!