Ti honnan szereztétek be az otthoni gél lakkozáshoz szükséges dolgokat? Miket vettetek, milyen márkát, mennyiért?
Moonbasanails.hu
Én innen szereztem be mindent, amire csak szükségem volt. :)Én magamnak csinálom, és a családban, meg barátnőknek, rokonoknak.Nem tanultam semmit ezelőtt erről. :)
Ha most kezdted, vagy szeretnéd elkezdeni, én ajánlom a szetteket, amiben jóformán minden benne van a gél lakkozáshoz. Amikor meg már belejössz, megtudod hogy még mikre van szükséged.
Elsőnek is a fertőtlenítő folyadékok, gél lakkok, fényzselé, bonder lakk zselé,reszelők, UV lámpa!! :D
Szerintem a márka az mindenkinél más. Valaki ezt szereti valaki meg azt. Én nem engedhetem meg magamnak hogy minden cuccom Crystal Nails-os legyen, így hát ami a Moonbasa oldalán található termékeket választottam. Azt jó ha tudod, hogy jobb ha nem kevered a termékeket.
Hiszen valamelyik keményebb, vagy lágyabb... és ezek problémát okozhatnak majd ha lakkozol. Elkenődnek, nem száradnak meg, csúnya lesz stb.
Jah, és ha teheted, elsőnek is a lámpára költs. Én így utólag ( én ezzel a szettel kezdtem, ebben 18w-os a lámpa: [link] bánom, hogy ez lett, mivel iszonyatos 5 perceket várni amíg szárad a lakk....
és még nagyon sok idő is amíg készen lesz. :S
a nagyobb lámpával perc és kész is, 20 perc alatt készen van egy vendég.
Az egész lányege hogy nem szabad kapkodni, szépen és tisztán kell dolgozni. :))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!