Hogyan lehetnék formásabb?
Magasabb vagyok az átlagnál, és egyben vékonyabb is, de a melleim is nagyobbak a megszokottnál. Viszont a combom meg a csípőm is olyan vékony, hogy szinte semmilyen formám sincsen, pedig a fenekem is kerek. mit tehetnék, hogy szép combjaim és alakom legyen?
Mondjuk hasonló: [link]
A karjaim is nagyon vékonyak. Mit sportoljak?
(tudom, hogy a képen lévő csaj sem a legformásabb, de ennél többet nem hiszem hogy ki tudnék magamból hozni. )
Amúgy sokat eszek, ami szerintem szinte csak a melleimre megy, sehova másra.... hogyha nagyon bekajálok, akkor kb 10-20 perc után már megyek vc-re, mert nagyon gyors az anyagcserém...
őszintén szólva ide súlyzós edzés(gugolás,kitörás stb) kellene tömegnövelő étrenddel.nekem is pálcika lábaim voltak a kondi előtt:)
szóval sztem a sport témakörben kellene nézelődnöd:)nekem is sokat segítettek már ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!