Van itt olyan pasi aki tényleg jól néz ki?
Figyelt kérdés
Eddig akárhány ilyen kérdést láttam, hogy szerintetek jól nézek e ki, vagy helyes vagyok e stb, senki se volt igazán jó pasi, max azt hitték magukról :D Szóval van itt olyan aki tényleg helyes? :DD2013. aug. 25. 20:42
12/18 anonim válasza:
van, én legalábbis.
ezt a kategóriát szoktam olvasni mert leköti a figyelmem.
szeretem nézni, hogy milyen ostobaságokat szoktak itt egyesek kérdezni.
képet meg minek raknék ki? csak önmagamnak kell bizonyítanom, senki másnak.
főleg, hogy a belső fontosabb.
20f
13/18 anonim válasza:
van, de egyáltalán nem biztos, hogy ő neked jónak számít, sőt fordítva se 100-as, h neki épp te tetszenél
14/18 A kérdező kommentje:
persze, teljesen igazad van :) lehet csak én vagyok túl válogatós :D
2013. aug. 26. 19:54
15/18 anonim válasza:
nem.
a nők a férfiak 10% elit részéért versengenek. szóval valóban kevés van belőlük... nem is a külső a legfontosabb, sok helyes pasi van, aki nem sokat ér el, mert lagymatag, nem férfias, nem tud vezetni, ezért nem is ér el sikereket, és lúzernek jön le sokuk.
16/18 anonim válasza:
Én amióta az oldalon vagyok (és nem tegnap regisztráltam),azóta egy helyes pasival beszéltem de neki volt barátnője és tőlem messze is lakot. Szóval a kérdésedre a válasz tapasztalatom szerint nincs. És én sem vagyok annyira válogatós.
17/18 anonim válasza:
Azért ugyan ez fordítva is igaz! Az a lány aki (a beszélgetésekből leszűrve) normális, okos, helyes ő vagy túl fiatal, vagy éppen idősebb, esetleg cirka 250 km-re lakik.
18/18 anonim válasza:
Én magamat nem jellemzem ilyen szempontból, azt a csajoknak kell eldönteniük! Ha kíváncsi vagy a képemre, küldj privátot, és belinkelem a face-oldalam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!