Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit kell még dolgoznom erre?

Mennyit kell még dolgoznom erre?

Figyelt kérdés

Igazándiból a nagy alakátformáláson már túlvagyok, csak az a gond, hogy ugye vége a nyárnak, egyre hamarabb sötétedik, és sajnos olyan környéken lakom, ahol már nem tanácsos sötétben futni... Most szeretnék majd egy szobabiciklit venni a közeljövőben, addig itthon tornázok, meg azért ha van lehetőség akkor futok. Mint ma, szép időben :)

Nos, ez az ábra, így nézek ki:

[link]

A cél, hogy ilyen, vagy legalábbis hasonló legyek testileg:

[link]

[link]

[link]

[link]

Messze vagyok még a dologtól?? HA nem, akkor min kell még dolgoznom és mivel dolgozhatok rajta?(táplálkozás, torna, akármi..)

Köszi előre is a segítséget, igyekeztem olyan képeket keresni, amin megfelelően látszik a "célom".

2009. okt. 30. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tök átlagos az alakod. a 2 alsó képen meg kár ennyire behúzni a hasad! csoda hogy nem ájultál el:D amúgy fuss, az sokat ér
2009. okt. 30. 15:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

hát igazából nem nagyon lehet belőled látni az összevágott képeken...de hízzál egy kicsit, mert sokkal vékonyabb vagy, mint Emma Watson.

de lehet, hogy neked tényleg genetikailag nem olyan az alkatod, mint neki, és akkor csinálhatsz bármit, nem lesz olyan tested.

sok sikert

2009. okt. 30. 15:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
nem vékonyabb csak behúzza a hasát...és ha szélesvagy ígyis mertilyen azalaktod nem lehetsz emma soha bocsi deezígyvan...
2009. okt. 30. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne húzd be a hasad :D jaa meg felülésezés, de csak ésszel, nehogy az ellenkező hatást érd el.
2009. okt. 30. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Anorexiás vagy. Ha nem is ez, táplálkozási zavarod van vagy volt. Tudom, mert nekem is ilyen a hasam. Látszik a bordáid között, hogy semmi hasad nincs, ergo nem eszel szinte semmit. Vékony vagy a képeken, Emma vastagabb Nálad. Genetikailag nem olyan az alakod, mint Neki, tehát sehogy sem leszel olyan. Ez az én véleményem. Nekem pl. hatalmas a csípőcsontom, így soha nem fogok úgy kinézni, akármennyire koplalok és fogyókúrázom és tornázom, mint Adriana Lima. Pedig az minden vágyam, hogy olyan álomalakom legyen. De nem lesz, ezt már felfogtam. Csak nem tudok kiszállni...

2009. okt. 30. 18:32
 16/16 anonim válasza:

Sztem is híznod kellene pár kilót.

Amúgy egész jó csaj lehetsz :)

2010. márc. 11. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!