Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit kell még dolgoznom erre?

Mennyit kell még dolgoznom erre?

Figyelt kérdés

Igazándiból a nagy alakátformáláson már túlvagyok, csak az a gond, hogy ugye vége a nyárnak, egyre hamarabb sötétedik, és sajnos olyan környéken lakom, ahol már nem tanácsos sötétben futni... Most szeretnék majd egy szobabiciklit venni a közeljövőben, addig itthon tornázok, meg azért ha van lehetőség akkor futok. Mint ma, szép időben :)

Nos, ez az ábra, így nézek ki:

[link]

A cél, hogy ilyen, vagy legalábbis hasonló legyek testileg:

[link]

[link]

[link]

[link]

Messze vagyok még a dologtól?? HA nem, akkor min kell még dolgoznom és mivel dolgozhatok rajta?(táplálkozás, torna, akármi..)

Köszi előre is a segítséget, igyekeztem olyan képeket keresni, amin megfelelően látszik a "célom".

2009. okt. 30. 15:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
hányinger vagy bocs,ez minden csak nem jó alak. Koplalj még két hétig:D Lehet le pontozni,de ez a csaj nagyon gáz.
2009. okt. 30. 15:12
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Ha rám hallgatsz, inkább szedj fel 5-10 kilót.
2009. okt. 30. 15:15
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
elöször is híznod kéne ha olyan akarsz lenni mint a képen látható csajszi
2009. okt. 30. 15:16
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
talánha olyan képeket küldenél amin nem húzod be ahasad többet tudnánk segíteni
2009. okt. 30. 15:18
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Akkor hizz egy kicsit, formàzd de ne izmosisd magad! Most épp simàn ràd fognàm hogy anorexiàs vagy!
2009. okt. 30. 15:18
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

megtalán nemilyenképet csinálni magadról hanem csakolyat h szembe állsz kihúzva rendesen ha ezt elküldöd könnyebben tudunk segíteni mert amiket feltöltöttél magadrólegyiken selátszik a ténylegesalakod mind oldalról van

de a csípőcsontod szélessége nemlátszik rakj felolyanképetis

2009. okt. 30. 15:19
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
De az látszik hogy a csípőcsontja csúnyán kiáll
2009. okt. 30. 15:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban koplalni, nem óhajtok kikötni az intenzíven. Nem azt írtam, hogy mennyit kell fogynom, hogy ilyen legyek(mivel ez még nekem is egyértelmű, hogy azt már nem kell). Hanem arra voltam kiváncsi, hogy hogyan tudnék ilyenné formálódni sporttal és táplálkozással. Igen, tény, hogy túllőttem a célon, de legalább megálltam és azon vagyok, hogy egészségesebben nézzek ki. Ennyiben kértem segítséget.
2009. okt. 30. 15:20
 9/16 A kérdező kommentje:

Hopp ez első kommentelőnek volt válasz:)

Többieknek köszönöm!

2009. okt. 30. 15:21
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Olyan sose leszel mert más genetikailag az alkatod

Egyél rendesen, és sportolj ami jól esik, és akkor csinos és egészséges leszel :)

2009. okt. 30. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!