Mi számít mostanában egyedinek?
Figyelt kérdés
Rengetegszer olvasom itt a gyakorin hogy ha valaki kiír egy kérdést hogy "Tetszik ez a stílus?" "Mi a véleményed a stílusomról?" akkor sokan azzal jönnek, hogy unalmas, tucat, minden 2. lányon ilyen van. És ezt nem csak a fehér póló+farmer+converse-re mondják. Lassan már mindenki tucatnak számít. Kérdem én, akkor mostanában mi számít egyedinek, mire mondják ezt?2013. aug. 24. 19:52
1/4 anonim válasza:
semmi. 7milliárd ember mellett, akik mind egyediek akarnak lenni, sajnos nem lehet egyedinek lenni. kész
2/4 anonim válasza:
Nézd, lehet sokan nekem jönnek miatta, de szerintem az egyediség meztelen. Ha valaki egyéniség, az egy szál mosolyban is egyéniség marad. Akkor meg nem tök mindegy mi van rajta? A ruha funkciója első sorban, hogy védjen a környezet bizonyos káros hatásaitól. Ezen túl nyilván mindenki úgy öltözik, ahogy neki tetszik és igen, felhasználható az egyéni stílusunk kifejezésére(!!). Tehát a ruha önmagában nem egyedi és nem is tesz azzá. Az egyéniséget már TE adod hozzá.
3/4 anonim válasza:
Így van második! Egyébként minden ember egyedi, belül.
4/4 anonim válasza:
Semmi. Nekem a magukat egyedinek gondoló ismerőseim általában bár imádnak öltözködni, egyszerűen szépérzék nélkül születtek, és simán felvesznek pöttyöset csíkossal meg kockással, neon kéket a neon zölddel, megbolondítva egy kis lilával. Hozzá igénytelen smink. Ja, ez egyedi, de ronda.
Ami jól néz ki, azt mások is hordják, tehát nem egyedi. Itt GYK-on meg általában a hülye kis tinédzserek írogatnak ilyen baromságokat, hogy "ez nem egyedi, tucat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!