Hány kg-mal husis, duci, molett, kövér 160 cm magassághoz egy lány?
Én 160-163cm vagyok kb és 62kg. Azért vagyok ennyi mert ilyen a testalkatom (+genetika). Széles csípőcsont, kicsit (még optimálisan) vastag combok. Mondjuk a lábam izmos a lovaglástól. A fenekem egyáltalán nem lapos sőt:D. Nekem az 58 kg lenne az álomsúly. Derekam is van. Éppen fogyásban vagyok, de mostmár sokkal jobban érzem magam a bőrömben:D. Ráadásul mások is megdícsértek már:)). Nekem például az 50 kg már nagyon kevés lenne.
Szóval az optimális testsúly alkattól is függ:)
Ez nagyon függ attól, hogy mennyi izom van rajta, de egy átlag, 160 cm-es lánynak szerintem körülbelül:
42kg alatt: nagyon vékony, ajánlatos felszednie
42-47 kg-ig: vékony, férne még rá egy kis zsír/izom.
47-52 kg-ig: ideálisnál kicsit vékonyabb
52-57 kg-ig: ideális
57-62 kg-ig: ideálisnál kicsit husisabb
62-67 kg-ig: érdemes leadnia pár kg-ot mert kicsit duci
67-72 kg-ig: elvan hízva, le kéne fogynia, de egyáltalán nem vészes
72-77 kg-ig: kövér, le kell fogynia, de még mindig nem vészes
77-82 kg-ig: eléggé el van hízva, nagyon ajánlatos a fogyókúra
82 kg-tól: innen, főleg egyre feljebb haladva, komolyan el kell kezdeni fogyókúrázni, mert nagyon (feljebb haladva egyre inkább nagyon) el van hízva az adott személy
Minnél teltebb,husisabb nekem pl annál jobban tetszenél!!!
Nem,nem vagyok klinikai eset,csak imádom a teltebb,molett,akár érettebb nőket!!!
Egy hetero szingli pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!