A gyógyszertárakban a dolgozók lenyúlják a mintákat, amiket elvileg bárki kérhet?
Figyelt kérdés
Több gyógyszertárban jártam, és amikor mintadarabot kértem akkor nem akartak adni és húzták a szájuk. Pedig a vhichytől és a biodermától 100% (gondolom mástól is) hogy kapnak mintát, amit elvileg a vásárlóknak kéne adniuk és nem elrakni maguknak.2013. aug. 23. 14:26
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, közben az egyik Tesco gyógyszertárjában voltak teszterek, amiket ott ki is lehetett próbálni és meg is tudtam venni ami megfelelt :) amúgy termékmintát a Vichy oldalán található linkre ( [link] hivatkozva kértem, ahol követtem is az ott megadott lépéseket, csakhogy a gyógyszertárakban erről nem is hallottak...
2013. aug. 23. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!