Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A gyógyszertárakban a dolgozók...

A gyógyszertárakban a dolgozók lenyúlják a mintákat, amiket elvileg bárki kérhet?

Figyelt kérdés
Több gyógyszertárban jártam, és amikor mintadarabot kértem akkor nem akartak adni és húzták a szájuk. Pedig a vhichytől és a biodermától 100% (gondolom mástól is) hogy kapnak mintát, amit elvileg a vásárlóknak kéne adniuk és nem elrakni maguknak.
2013. aug. 23. 14:26
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
vichy*
2013. aug. 23. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azokat általában kiteszik egy tálba. Legalábbis nálunk így van. Nem szokták lenyúlni az alkalmazottak.
2013. aug. 23. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
ahaa mert nem nyúlják le az alkalmazottak mi? jó vicc. magyar mentalitás az hogy amit látsz vigyed ha még nincs is szükség rá. Tegyük fel kapnak 300db-ot abból mindenki 4-5ot hazavisz 20 dolgozó. Mi marad? szinte semmi.
2013. aug. 23. 14:34
 4/11 A kérdező kommentje:
De ennek így mi értelme? ez olyan nem szép dolog a gyógyszerészektől..
2013. aug. 23. 14:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem egyszer gyógyszertárban pont Vhichy terméket, és kérés nélkül is kaptam egy csomó mintát, + teljes kiszerelésű terméket ajándékba.
2013. aug. 23. 14:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez új, nem is hallottam róla, hogy lenne termékminta a gyógyszertárakban.
2013. aug. 23. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Az 5-ös vagyok:

Akit érdekel, a Szent Margit Gyógyszertár volt a II. kerületben a, Margit híd szomszédságában.

2013. aug. 23. 14:42
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

nem nyúlják le:) ha egy kicsit belegondolsz, biztos a gyógy.gyárak sem küldözgetnek több szár termékmintát minden gyógyszertárba. kicsit sokba kerülne. semmi hasznuk nincs belőle, főleg amilyen drágák a termékeik, nem vesznek belőle annyit, hogy még adjanak is hozzá bármit is:)

már ők sem költenek ilyenekre. ha küldenek is, akkor is keveset.

na meg biztos nem kell a dolgozóknak sem több tíz vagy száz belőle, mert nem tudja mire hasznosítani, mivel a termékmintákra rá szokták írni, hogy forgalomba nem hozhatóak.

nincs semmi érdeke abban, hogy bárki elrakja magának. esetleg egyet, ha ki akarja próbálni, de akkor ahhoz neki is ugyanúgy jár, mint a vásárlónak és azzal még egy vásárlót sem károsít meg.

nem olyan nagy durranás ám egy termékminta, ingyenes, mit is lehetne várni tőle, arra jó, hogy felkened vhová és ennyi, ne mérgelődj ezen.

:)

2013. aug. 23. 16:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen járok gyógyszertárba de még soha nem kaptam smmi mintát!
2013. aug. 23. 17:35
 10/11 anonim válasza:
100%
Az utóbbi 4-5 évben egyre kevesebb mintát küldenek a "normál" gyógyszertárakba, pl. emlékszem, hogy amikor még anno egy szép frekventált belvárosi patikában dolgoztam és Vichy Aqualia Antiox bevezetés volt, akkor ugyan a teljes patikát kidekorálták transzparensekkel, viszont kaptunk kőkemény 40 darab mintát. Amikor reklamáltam, hogy hát ez így nem lesz jó, kb. érdekelje csak minden huszadik beteget az új termék máris 3 nap alatt el fog fogyni az összes minta, akkor az volt a válasz, hogy bocsi de náluk sincs elég termékminta és fogyás alapján kénytelenek a készletet elosztani a patikák között, bla bla. Ja, azt már meg sem említem, hogy azokból a krémekből, amik régóta beváltak pl. Neovadiol egyáltalán ne is remélj mintát. Bevásárlóközpontok tényleg több mintát kapnak, de ott ált. jóval nagyobb a betegforgalom is, szóval nem tudom, 6 éve dolgoztam ott, akkor azért volt alternatíva. Ezt a kevés mintát én is azok között a betegek között osztottam szét, akiket legalább látásból ismerem, esetleg vettek is valamit és persze a bőrtípusuknak is megfelel a krém. OK, elképzelhető, hogy van, ahol "lenyúlják" a termékmintákat. Személy szerint még nem dolgoztam ilyen helyen és igazából nem gondolom, hogy bárki, aki patikában dolgozik rászorulna erre. Én 2,5 éve nem, de otthon még mindig hegyekben állnak a teljes méretű Vichy, LRP, Bioderma, Clinians stb. egéz kiszereléses termékeim, amiket a továbbképzéseken kaptunk azért, hogy rendesen ki tudjuk próbálni.. szóval nem csak én, de az egész családom, sőt a barátaim is bőven részesültek a "készletemből". Javasolnám, hogy írj a Vichy vevőszolgálatának, ha egy konkrét terméket szeretnél megismerni, Ők amúgy nagyon rendesek... vagy esetleg plázákban lévő gyógyszertárakban próbálkozz, hátha. - Egy gyógyszerész
2013. aug. 23. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!