Hogyan lehetek népszerűbb?
Anélkül hogy bunkóznék, drogoznék,cigiznék stb...
És néhány öltözködési tanácsnak is nagyon nagyon örülnék. Előre is köszi. A hülyék kiméljenek. 14/l
a felsoroltakon kívűl sehogy, de ne is akarj, mert a népszerű embereket is csak az érdekemberek szegélyezik
tudom nem segítettem, bocs
hát legzél vicces és magabiztos,de ne beképzelt és ne nevess ki másokat,bár manapság sajna az a menő,nálunk is az osztályban ilyen hülye pi*ák voltak a hú de menők,akik folyton másokon gúnyolodtak,na akkor kösz szépen de nem is akarok menő lenni,mert én nem ilyen vagyok
öltözködésben meg attól függ milyen a stílusod
Én életemben nem tartoztam a menők közé de nem is voltam a nyomik közé tartozó. Semleges voltam de mégse piszkáltak mert mindenki tudta a suliban hogy rossz vége lesz. Jó pár menő csajt téptem meg mert rám akartak szállni és jó pár menő sráccal verekedtem.
Nem kell menőnek lenned ahhoz hogy tiszteljenek! Na mondjuk ne verekedj mint én. ;) De a tiszteletet ki lehet vívni és az jobb mint menőnek lenni.
Én voltam népszerű, úgymond felküzdöttem magam. Azt hittem, hogy jajj de jó lesz, meg hasonlók, de csak addig voltam fontos az úgynevezett "menő" társaságnak, amíg tökéletesre kisminkeltem magam, tökéletesen öltözködtem és azt csináltam, amit ők. Rájöttem, hogy ez nem én vagyok és nem hiányzik nekem, hogy átverjenek, szóval most újra egy átlag ember vagyok, de legalább vannak igazi barátaim, akik tényleg mellettem állnak. Lehet, hogy nem ismeri az egész város a nevem, és nem like-olgatják több százan FB-on a tükör előtt készült képeimet, de inkább legyen 3-4 iagzi barátom, mint 100 felszínes.
Persze én azt is tudom, hogy te akkor is népszerű akarsz lenni, de sajnálom, én nem szeretnék ebben segíteni, mert lehet, hogy meg fogod bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!