Mi a véleményetek erről a lányról?
2009. okt. 29. 15:07
11/20 anonim válasza:
sztem szép. pozitiv kisugárzása van igy képek alapján..
12/20 anonim válasza:
Szerintem szép, főleg a szeme. Csak sajnos néhány képen őt is utolérte a "legyünk p*csák"-hullám...
13/20 anonim válasza:
szerintem nagyonis nagykepü, mindig a közeppontba akar lenni, nagy az egoja, de hatalmasan nagy. egy fereg kis tiniribanc szerintem
14/20 anonim válasza:
átlagos se nem szép,se nem csúnya.
15/20 anonim válasza:
Szép lenne más kisugárzással... Nem szimpi, ezáltal nem is szép.
16/20 anonim válasza:
hát..igen a képek alapján elég nagy egója lehet,meg az a csücsörítés -.-szörnyű....
am szimpi lenne...de így..-.-
17/20 anonim válasza:
Pff... szerintem szép. Az meg hogy csücsörít az nem tudom hogy hol nagyképűség de mind1. A másik meg hogy a telefonját mutogatja? Hát szerintem nem olyan jó az a telefon hogy annyira mutogatni kelljen. Gondolom tükörben csinálta aztán így látszik. Ezen a telefonon nincs videotelefonálás funkció szóval ha látni is akarja magát akkor azt csak így tudja megcsinálni...
18/20 anonim válasza:
nem a telóját mutogatja hanem tükörből fényképezi magát :DD
19/20 anonim válasza:
Így átlagosnak tűnik, de ha a hajával kezdene valamit (nagyon törik) és a szemöldökét rendbehozatná, akkor csinos lehetne.
20/20 Evelynn válasza:
Sztem szép! sőt szebb az átlagnál
10-ből 8
mondjuk a csücsörítős képektől már falnak megyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!