Szerintetek hogy néz ki ez a lány?
0-10 pontig légyszives!
Kisugárzás, arc, stb...
És mielött jönne a lehurrogás, nem vagyok féltékeny!
A két kép ugyan az (ha az egyiket nem nyitná meg):
egy átlag aranyos csaj, aki nem beképzelt! csatlakozom az előttem szólóhoz h végre!
Szal nem a legszebb, de aranyos, akihez a normális fiúk vonzódnak.
Mondjuk kisugárzásnak annyi hogy egy barátkozó, hűséges (barátságban is, aki megbecsüli a barátnőit) csajszinak gondolom.
15nek néz ki.
18/L
sztem a haján kéne változtatni frufru jol állna neki:) meg többet kéne mosolyognia. amugy rendben van. aranyos lehet de visszafogottabbnak tűnik ami az ellentettem:D 15 éves lehet kb mintén:D
15l
tényleg nagyon barátkozó, és megértő. én már mondtam neki, hogy ő egyben a legjobb barátnőm és a pszichológusom is :) és szokott ám mosolyogni, nem is keveset, mi pl állandóan nevetgélünk valamin :D
hááát, a visszafogott nem tudom teljesen mit takar, de ő egy belevaló, spontán csajszi :D tehát nem túl visszafogott, szerintem.
láttam az új hajával, szerintem nagyon aranyos, ahogy elcsatolja. Más lett a fazon is. Szerintem aranyos. Sajnos képem nincs, de ha lesz, majd linkelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!