Lányok! Van itt olyan, aki szintén ezzel a problémával küzd?
Az én problémám az,hogy a legjobb barátnőim,a nőrokonaim és minden hozzám közel álló lány/nő ismerősöm nagyon csinos,én meg egy kicsit sem vagyok az. Számomra ez nagyon kellemetlen. Napi szinten küzdök ezzel. Ti hogy kezelitek ezt?
Köszi szépen a segítségeteket!
IGEN, VAN ILYEN LÁNY MINT TE.! például én...
Hidd el előbb vagy utóbb leküzdöd ezt... El kell fogadnod magadat olyannak, amilyen vagy. Nem tudom mire érted hogy a "közel álló lány/nő ismerőseid nagyon csinosak"... Ha úgy érted hogy trendi cuccokba járnak, te pedig nem rohansz az első butikba amikor meglátod az újságokban a legújabb trendet... Lehetsz egyszerű, ezzel ki is tűnhetsz. AZONBAN ha a testsúlyoddal van gondod, akkor önsajnáltatással nem fogsz sokra menni... tapasztalatból mondom. Amíg nem kezdtem el mozogni, addig csak egy doboz fagyi mellett ültem hajnal kettőkor hogy sírtam hogy miért nem vagyok sovány és csinos. Aztán elhatároztam magam, és eszek amit akarok, de mozgok, teszek érte hogy csinosnak nevezhessem magam. Pedig volt olyan idő amikor a saját családom nevezett kövérnek, és a fiúk pedig Röfinek...
Én együtt érzek veled. Kezelni úgy kezelem, hogy próbálok nem gondolni rá, illetve igyekszem a legjobbat kihozni magamból, egészségesen eszek, szedek vitamint, ápolom a bőröm-hajam, szőrtelenítek, stb. Persze tudom, hogy így sem leszek (valószínűleg) annyira szép mint a barátnőim, akik tipikus természetes szépségek.
Persze nagyban függ attól is a dolog, hogy miben vagy rosszabb náluk. Mert a testsúlyon tényleg lehet változtatni, csak akarat kérdése. Lehet, hogy nem vagy olyan szerencsés mint ők ilyen téren de hátha lesz ( vagy van) vmi, amiben te jobb vagy, persze nem kell versenyezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!