Egy lány mitől átlagos?
Átlag feletti az, akiben van valami kis különlegesség, ami megfog. Mindenkinek más a szép. Nekem például Kristen Bell nagyon tetszik, mert nyilvánvalóan szép lány, szimmetrikus, de szerintem rövid hajjal sokkal szebb volt, mert egy kicsit vagányabbnak tűnt, míg hosszú hajjal már sokkal inkább beleolvad a hollywoodi tucatba.
Nem kell ehhez extravagánsan öltözködni, csak legyen rendben az egész pakk. Nekem speciel Miley átlag alatti, szóval ízlések és pofonok. Nem lehet mindenkinek megfelelni.
megjelenés
ha könnyen felejthető az arca,nincs benne semmi "különleges" akkor átlagos,illetve akkor is ha alapból szép lenne,de túlzásba viszi a dolgokat,mindene a divat és így beleolvad a környezetébe(én legalábbis nehezen tudom megkülönböztetni a barna t-rex kezű lányokat akik szinte ugyan olyan ruhában toporognak vagy forgolódnak és mindenkit leterítenek a táskájukkal)
szerintem átlag feletti lány az, (ahogy az előzőek is mondták) akire nem tudod azt mondani, hogy "mint az összes többi", aki egyszerűen nem csak egy a tömegből. van egyénisége. és mindezt úgy csinálja, hogy közben teljesen eredeti, és önmagát adja, nem pedig másokat másol - pont ez a lényege. szerintem Miley nem átlag feletti, egyszerűen csak lázad, és mindenképp ki akar tűnni, és kitörni a "hannah montana, a tinipopsztár, a kislányok kedvence" szerepből.
De szerintem ő teljesen túlzásba veszi. attól még hogy valaki úgy viselkedik mint egy olcsó r*banc attól még nem lesz különlegesebb. Sőt. A haja is - meglepődtem, hogy bevállalta, tényleg vagány dolog volt, de szinte könnyeket hullattam a gyönyörű barna fürtjeiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!