Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy lány mitől átlagos?

Egy lány mitől átlagos?

Figyelt kérdés
Miben nyilvánul meg az, ha valaki átlagos lány? És miben az, ha valaki átlag feletti. (Ha lehet képet is küldjetek a válaszotok mellé)

2013. aug. 20. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Átlagos:Megy a csorda után,szóval ugyanolyan,mint mostanság a sok csaj,öltözködésileg is,meg személyileg is. Csak valaki nem a tucat szót használja hanem az átlagost :) Átlag feletti: Van saját stílusa,vagyis nem megy a csorda után,telibe fossa,ha valaki megakarja őt változtatni :D Vagyis kitűnik a tömegből öltözködésileg és személyileg is :D :)
2013. aug. 20. 23:52
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Első vagyok!

Átlagos lány: [link]

[link]

Átlag feletti lány: [link]

:) Remélem érted naggyából:D

2013. aug. 20. 23:55
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Átlag feletti az, akiben van valami kis különlegesség, ami megfog. Mindenkinek más a szép. Nekem például Kristen Bell nagyon tetszik, mert nyilvánvalóan szép lány, szimmetrikus, de szerintem rövid hajjal sokkal szebb volt, mert egy kicsit vagányabbnak tűnt, míg hosszú hajjal már sokkal inkább beleolvad a hollywoodi tucatba.

[link]

[link]

Nem kell ehhez extravagánsan öltözködni, csak legyen rendben az egész pakk. Nekem speciel Miley átlag alatti, szóval ízlések és pofonok. Nem lehet mindenkinek megfelelni.

2013. aug. 21. 00:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hát azért az, hogy valaki kitűnik a tömegből még nem jelenti azt, hogy átlag feletti. egy átlag feletti lány csinos/szép, míg az aki kitűnik a tömegből nem biztos.
2013. aug. 21. 00:16
 5/6 anonim ***** válasza:

megjelenés

ha könnyen felejthető az arca,nincs benne semmi "különleges" akkor átlagos,illetve akkor is ha alapból szép lenne,de túlzásba viszi a dolgokat,mindene a divat és így beleolvad a környezetébe(én legalábbis nehezen tudom megkülönböztetni a barna t-rex kezű lányokat akik szinte ugyan olyan ruhában toporognak vagy forgolódnak és mindenkit leterítenek a táskájukkal)

2013. aug. 21. 00:48
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem átlag feletti lány az, (ahogy az előzőek is mondták) akire nem tudod azt mondani, hogy "mint az összes többi", aki egyszerűen nem csak egy a tömegből. van egyénisége. és mindezt úgy csinálja, hogy közben teljesen eredeti, és önmagát adja, nem pedig másokat másol - pont ez a lényege. szerintem Miley nem átlag feletti, egyszerűen csak lázad, és mindenképp ki akar tűnni, és kitörni a "hannah montana, a tinipopsztár, a kislányok kedvence" szerepből.

De szerintem ő teljesen túlzásba veszi. attól még hogy valaki úgy viselkedik mint egy olcsó r*banc attól még nem lesz különlegesebb. Sőt. A haja is - meglepődtem, hogy bevállalta, tényleg vagány dolog volt, de szinte könnyeket hullattam a gyönyörű barna fürtjeiért.

2013. aug. 22. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!