Moja2001 kérdése:
Szerintetek szép?
2013. aug. 20. 20:17
31/46 A kérdező kommentje:
HotChoc mi az a tucatstílus?? :D
2013. aug. 21. 14:31
32/46 anonim válasza:
viszonylag szép 7/10 szigorúan osztályzok
am max. 15 vagy de inkább 12-13.
14/F
33/46 anonim válasza:
Szép vagy *-* és Szerintem is 16 évesnek nézel ki.:) 17/F
34/46 anonim válasza:
Tipikus.Azért csinálod hogy többen felfedezenek rád. Pontosan jól tudod hogy szép vagy nem értem minek kell beetetni a többi embert.
35/46 HotChoc válasza:
Az, amikor minden második lány ugyanúgy néz ki, ugyanolyan neonszínű csőtopot hord kivágott minivel, ugyanúgy pózol mint tucatnyi, ezernyi más ember. Ez persze nem csak az ilyen lányokra igaz.
36/46 A kérdező kommentje:
23:26 nem hiszem azt magamrol h szep vagyok es azert raktam fel h megtudjam kinek mi a velemenye :)... Ès a tobbi hozzászolonak pedig koszonom :)
2013. aug. 22. 00:45
37/46 anonim válasza:
Ok de akkor is az a válaszod hogy mindenki fel figyeljen rád .Direkt csinálod az egészet.Te is pontosan jól tudod engem nem tudsz hülyére venni.
40/46 anonim válasza:
Itt vannak ám pedok szerintem....csak közlöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!